K-Supermarket Kaisaniemen kauppiaaksi Ilkka Rantala

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.10.2021 Ilkka Rantala aloittaa Helsingin K-Supermarket Kaisaniemen kauppiaana 16.1.2022.

Nykyiset kauppiaat Joonas ja Piia Heinonen siirtyvät K-Supermarket Konalan kauppiaiksi.

K-Supermarket Kaisaniemen kehitystyö jatkuu yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa

”Olen erittäin motivoinut jatkamaan Heinosten tekemää hyvää työtä K-Supermarket Kaisaniemessä. On innostavaa ryhtyä tekemään kaupan kehitystyötä yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa”, kertoo Ilkka Rantala. 

”Kaisaniemen K-Supermarket on hyvin erilainen myynniltään ja asiakaskunnaltaan kuin nykyinen kauppani Martinlaakson Ostarissa. Ensi töikseni ryhdynkin tutustumaan perusteellisesti uuteen toimintaympäristöön, asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Toivon saavani asiakkailta paljon palautetta ja toiveita, joilla pystyn kehittämään kauppaa yhä enemmän asiakkaiden näköiseksi. Aion myös aktivoida somemarkkinointia entistä tiiviimmäksi ja tutkia mahdollisuutta laajentaa verkkokauppaa”, Ilkka listaa.  

K-Supermarket Kaisaniemessä vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassa: pakkausmateriaaleissa, kierrätyksessä, hävikin hallinnassa, jätehuollossa. ”Se näkyy myös vastuullisuutena ihmisiä kohtaan: omaa henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita kohtaan, sekä haluna olla avuksi eritoten nuorten erilaisissa työllisyys- koulutusprojekteissa.”  

Ilkka Rantala on toiminut kauppiaana 15 vuotta, joista viimeiset neljä ja puoli vuotta K-Supermarket Martinlaakson Ostarissa. K-Supermarket Kaisaniemi on Ilkan neljäs kauppa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös