K-Market-kauppias Kalle Kouvo palkittiin lapsiperheiden hyväksi tehdystä työstä: ”On tärkeää, että pidetään oma kylä elossa”

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.12.2021 Lemillä sijaitsevan K-Market Särän kauppias Kalle Kouvo sai Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiriltä Vuoden Teko -tunnustuksen. Kouvo on järjestänyt Lemillä koko kylän liikkeelle saaneita tapahtumia lapsiperheille.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri jakaa vuosittain Vuoden teko -tunnustuksen kiitoksena työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Tänä vuonna tunnustuksen sai K-Market-kauppias Kalle Kouvo, joka palkittiin torstaina 2.12. Lappeenrannassa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri kiitti Kouvoa siitä, että tämä on järjestänyt erilaisia tapahtumia eteläkarjalaisten lapsiperheiden iloksi.

”Korona on ajanut monet lapsiperheet ahtaalle. Erityisesti tässä ajassa on tärkeää luoda positiivisia kokemuksia ja tulevaisuuden uskoa. Kouvon järjestämät tapahtumat ovat tuoneet lapsiperheille paljon hyvää mieltä ja laittaneet koko perheen yhdessä liikkeelle”, kiittää MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.

Kouvo järjesti viime pääsiäisenä lapsiperheille tarkoitetun pääsiäismunajahdin, joka liikutti lapsiperheitä useita päiviä. Kun pääsiäistempaus sai paljon kiitosta lemiläisiltä, Kouvo päätti, että kesällä tehdään sama – mutta isommin. Kesäjahdissa Lemille piilotettiin peräti 300 palkintolipuketta viiden päivän aikana.

”Olen halunnut tänne kylälle säpinää. Täällä on paljon lapsiperheitä, jotka ovat minun asiakkaitani. On tärkeää, että pidetään oma kylä elossa ja on kivaa tekemistä varsinkin perheen pienimmille”, kauppias Kouvo kertoo.

”Tapahtumat ovat saaneet koko kylän liikkeelle. Suosio on ollut niin suurta, että varmasti järjestämme tapahtumia jatkossakin”, Kouvo lupaa.

Kouvo on kotoisin Lemiltä. Hän aloitti K-Market Särän kauppiaana vuoden 2020 keväällä. Häntä ennen K-Market Särän kauppiaana ovat toimineet hänen isänsä ja isoisänsä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös