Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


77 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2023

Uusi Onninen Express avautuu Oulun Ruskossa – suurempi valikoima, parempi saavutettavuus

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Oulun seudulla, kun Oulun Onninen Express -myymälä siirtyy Paulaharjusta uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Ruskon teollisuusalueelle. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 3. huhtikuuta osoitteessa Graniittitie 7.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

27.03.2023 09.00

Ruokaostokset suunnitellaan nyt tarkemmin – digipalvelut auttavat ruokahävikin ehkäisemisessä

Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mutta sitä voi ehkäistä suunnittelemalla ruokaostokset etukäteen. Kuluttajien saatavilla on monia palveluita, jotka auttavat tekemään ruokaostokset järjestelmällisesti ja hyödyntämään raaka-aineet loppuun asti. K-ryhmä on sitoutunut ruokahävikin puolittamiseen ja kannustaa suomalaisia kiinnittämään huomiota hävikin minimointiin.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

27.03.2023 08.10

K-Market Sodankylä on Lapin paras K-Market

Vuoden 2022 Lapin paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei K-Market Sodankylä, jonka kauppiaana toimii Antti Penttinen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.31

Kaupan uudistaminen ja yhteisöllisyyden luominen tekivät Herkkukirsikasta Pohjois-Suomen parhaan K-Marketin

Vuoden 2022 Pohjois-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Suomussalmella sijaitseva K-Market Herkkukirsikka, jonka kauppiaina toimivat Kirsi Moilanen ja Piia Kähkönen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.25

Elämykselliset kauppakokemukset tekivät Ukko-Pekasta Uudenmaan parhaan K-Marketin

Vuoden 2022 Uudenmaan paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Hyvinkäällä sijaitseva K-Market Ukko-Pekka, jonka kauppiaina toimivat Katariina ja Petri Tsutsunen.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä- ja Varsinais-Suomi sekä Ahvenanmaa

23.03.2023 07.10

K-Market Pihlajisto on pääkaupunkiseudun paras K-Market

Vuoden 2022 pääkaupunkiseudun paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Helsingissä sijaitseva K-Market Pihlajisto, jonka kauppiaana toimii Sonja Forss.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä- ja Varsinais-Suomi sekä Ahvenanmaa

22.03.2023 12.58

Paremman arjen ja paikallisen yhteisöllisyyden rakentamista – Päijät- ja Kanta-Hämeen paras K-Market on Sampo Hämeenlinnassa

Vuoden 2022 Päijät- ja Kanta-Hämeen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Hämeenlinnassa sijaitseva K-Market Sampo. Kauppiaana Sammossa toimii Sirpa Rautiainen. 

Asiakas, Yritys, Media, Etelä- ja Varsinais-Suomi sekä Ahvenanmaa

22.03.2023 12.01

Kesko vahvistaa biodiversiteettityötään – FIBSin ja Sitran pilottihanke antoi oppeja luontotavoitteiden asettamiseen

Mehiläispesiä kauppojen katoilla, talkoita uhanalaisten vaelluskalojen hyväksi, vastuullisesti tuotettua soijaa ja kestävämpää puuvillaa - Kesko ja K-kauppiaat ovat jo pitkään tehneet työtä luontokadon ehkäisemiseksi. Biodiversiteettityötä aiotaan nyt systematisoida ja asettaa työlle toimialakohtaiset tavoitteet ja mittarit. Eväitä tähän haettiin hiljattain päättyneestä yritysten, FIBSin ja Sitran luontopilotista.

Vastuullisuus, Yritys, Media

20.03.2023 09.54

Keskon laaja ja uudistunut vuosiraportti kuvaa strategian tavoitteita ja etenemistä

Yritysten kevään vuosiraporttijulkistukset tuovat kaikkien ulottuville vertailtavaa tietoa yritysten toiminnasta, tuloksista ja strategisesta suunnasta. Keskon vuosiraportti 2022 kertoo strategian, taloudellisen kehityksen ja vastuullisuustyön etenemisestä kattavin tunnusluvuin.

Vastuullisuus, Yritys, Media

06.03.2023 09.10

Kahvinporoista Pirkka-puutarhanhoitotuotteita

Kauppojen multahyllyille saapuneissa Pirkka Kaffe -uutuuksissa hyödynnetään Neste K -liikenneasemilla syntyviä kahvinporoja. Pirkka Kaffe kasvumulta ja Pirkka Kaffe kasvuravinne ovat K-ryhmän ja Bernerin ennakkoluulottoman kiertotalousyhteistyön tulos.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

02.03.2023 08.15

Takaisin ylös