Kaupan tekijä

Trendejä, ilmiöitä, palvelua ja arjen neuvoja, jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Markku Lukkari: Ensimmäiset vuodet Kespron palvelukumppanina – kokemuksia ja tuloksia

Markku Lukkari | 02.02.2024

Ravintola-alalla kasvaa jatkuvasti tarve palveluille, jotka tehostavat arjen toimintaa ja mahdollistavat ravintoloille keskittymisen ydinosaamiseensa – ensiluokkaisten ruokaelämysten tarjoamiseen asiakkaille. Tehtävämme Nokevalilla on luoda ravintoloiden kanssa turvallisempia ruoka- ja ravintolaelämyksiä digitalisoimalla ja automatisoimalla omavalvonnan tehtävät digitaaliseen NSnappy-omavalvontapalveluumme.

Kespro Palvelut ovat alusta, jota hyödyntämällä Kespron kumppanit pystyvät tarjoamaan palveluitaan ravintoloille ja josta Kespron asiakkaat voivat niitä hankkia. Alusta siis yhdistää foodservice-alan palveluntarjoajan ja asiakkaan. Alustalla olevien yritysten palveluita hyödyntämällä Kespron asiakkaat pääsevät kehittämään liiketoimintaansa ja helpottamaan ravintoloidensa arkea.

Kespro Palvelut -alustalla palveluitaan tarjoaa jo reilut 20 toimijaa. Me aloitimme palvelujemme tarjoamisen alustalla heti Kespro Palvelut lanseerauksen yhteydessä toukokuussa 2022. Tuotteitamme alustalla ovat Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelu ja Kiilto Pro Hyginet-hygieniapalvelu.

Miltä kohta kaksivuotinen matka Kespron Palveluiden matkassa on tuntunut meidän näkökulmastamme? Olemmeko sen avulla pystyneet myös kasvattamaan omaa liiketoimintaamme?

Kespron palvelukumppanuuden myötä lukuisat ravintolat ympäri Suomen ovat ottaneet NSnappy-palvelun käyttöönsä. Kespron alustan kautta palvelun hankkiminen on ollut asiakkaille edullista, sillä näin asiakas saa palvelun etuhintaan ja laskutuksen suoraan Kespron kautta. Uudet Kespron kautta saavuttamamme asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä siihen, että NSnappyn avulla omavalvonnan seuranta ja toimenpiteet ovat helpottuneet, työaikaa on säästynyt ja ruokaturvallisuus on parantunut, kun kriittisimmät pisteet ovat automaattisessa valvonnassa.

Ostamisen helppouden lisäksi asiakkaat hyötyvät myös Kespron ja palvelukumppaneiden asiantuntemuksen yhdistämisestä. Meillä on ilo täydentää Kespron kumppaniverkostoa ruokaturvallisuuden ja langattoman teknologian asiantuntijana. Yli 20 vuoden kokemuksemme omavalvontajärjestelmien ja -mittalaitteiden kehittämisestä on osoittautunut arvokkaaksi, kun rakennamme yhdessä Kespron kanssa kestäviä palvelukonsepteja.

Lähes kaikki globaalit valmistajat ja niihin turvautuvat toimijat lamaantuivat pandemian, Ukrainan sodan ja muiden kansainvälisten selkkausten vuoksi. Asiakkaamme arvostavat nyt kasvollisia palveluntarjoajia ja lähellä valmistettuja tuotteita. Kotimaisen tuotekehityksemme ja laitevalmistuksemme ansiosta voimme tarjota ravintoloille Nokialla valmistetut, ammattikeittiöiden käyttötarkoituksiin suunnitellut tuotteet ja palvelut.

Kumppanuutemme Kespron kanssa on ollut merkittävä, erityisesti ottaen huomioon, miten nopeasti olemme saaneet vuoden 2022 alussa lanseeratun 3. sukupolven NSnappy-omavalvontapalvelumme laajaan tietoisuuteen foodservice-alalla. Yhteistyö on meille merkittävä strateginen kumppanuus, jossa onnistuminen edellyttää vahvaa sitoutumista ja yhteisten arvojen jakamista – kuin myös tahtotilaa kehittää palvelukonseptia yhdessä eteenpäin asiakkaidemme liiketoiminnan edistämiseksi.

Ensimmäiset vuodet kumppanuutta Kespron kanssa on synnyttänyt arvokasta uutta tietoa, jonka pohjalta kehitämme palvelukonseptia entistä sujuvammaksi ja saumattomammaksi osaksi asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä paremmat digitaaliset ratkaisut ravintoloiden arjen helpottamiseksi sekä ruoka- ja asiakasturvallisuuden parantamiseksi.

Markku Lukkari
Nokeval

Kirjoittaja toimii Nokevalin liiketoimintajohtajana.

Takaisin ylös