Kespron paras noutotukku löytyy jälleen Joensuusta

Tiukassa kisassa vuoden tukun tittelistä voiton vei jo toista vuotta peräkkäin Kespron Joensuun noutotukku. Voitto saavutettiin tasaisen varmalla laadukkaalla tekemisellä ja paikallisten asiakkaiden tarpeet huomioiden.

”Joensuun tukussa olemme kuin pieni ja pippurinen perhe. Olemme palveluhenkisiä ja oma-aloitteisia, mutta samalla tiimityö toimii saumattomasti. Tulokset näkyvät sekä kisan tuloksissa että lopulta asiakkaillemme parempana palveluna”, kertoo Joensuun tukun asiakaspalvelupäällikkö Netta Virkki.

”Kiitos voitosta kuuluu jälleen kerran koko tukun väelle. Vaikka työtä tehdään tunteella, jokaisella työntekijämme on timanttinen asiantuntija omalla vastuualueellaan. Perättäinen voitto kertoo, että tukun menestys ei ole tullut sattumalta vaan on vaatinut taustalle jokaiselta tukussa työskentelevältä kovaa työtä”, sanoo Joensuun tukun operatiivinen palvelupäällikkö Joonas Timonen.

Virkki ja Timonen luotsaavat yhdessä Joensuun noutotukkua. Palkintona noutotukun henkilökunnalle järjestetään virkistyspäivä.


Sinnikäs ja haasteet selvittävä tukku

Vuoden noutotukku -kilpailun taustalla olevan ketjumittauksen maksimipisteet olivat tänä vuonna 353, joista Joensuu sai yhteispisteet 313. Mittauksessa Joensuun noutotukun erityisvahvuudet olivat mm. ensivaikutelma, myymäläkunto ja asiakasviihtyvyys.

Joensuun voiton perusteluita ketjumittausraportissa mainittiin mm.: ”Voittajatukku on löytänyt menestyvän reseptin. Tukussa on oma paikallinen twistinsä ja tukku esihenkilöidensä ohjauksessa pyrkii tukkuaan sinnikkäästi kehittämään. Tukun väki selviää hienosti haasteellisistakin tilanteista. Mittauksen kaikissa kohdissa kyseinen tukku menestyi tasaisen vahvasti, joka osaltaan viestii siitä, että tukussa on tasainen tekemisen kulttuuri.”

Toiselle sijalle sijoittui Jyväskylän noutotukku 310 pisteellä ja kolmannelle sijalle ylsi Kotkan noutotukku 307,5 pisteellä. Lisäksi kisassa Kouvolan tukku sai kunniamaininnan, kun se kehitti parhaiten pisteitään verrattuna viime vuoteen. Turun tukku sai laatupalkinnon, kun se sai parhaat pisteet mittauksen laatua mittaavissa aiheissa.

Ketjumittauksen tarkoituksena löytää tukuista hyviä sekä yhä kehitettäviä asioita ja omaksua tukkuihin yhteisiä toimintamalleja sekä luoda ketjumaista tekemistä tukun paikallisuutta tukemaan. Vuoden noutotukkupalkintoa on jaettu vuodesta 2014 lähtien.

Kesprolla on 13 alueellista noutotukkua, jotka sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Kespron parhaat noutotukut vuosittain


2023
Voittaja Joensuu
2. sija Jyväskylä
3. sija Kotka

2022
Voittaja Joensuu
2. sija Vaasa
3. sija Jyväskylä

2021
Voittaja Jyväskylä
2. sija Turku
3. sija Vaasa

2020
Voittaja Turku
2. sija Oulu
3. sija Joensuu

2019
Voittaja Savonlinna
2. sija Jyväskylä
3. sija Oulu

2018
Voittaja Jyväskylä
2. sija Vaasa
3. sija Savonlinna

2017
Voittaja Vaasa
2. sija Jyväskylä
3. sija Oulu

2016
Voittaja Tampere
2. sija Savonlinna
3. sija Oulu

2015
Voittaja Oulu
2. sija Vaasa
3. sija Turku

2014
Voittaja Oulu
2. sija Jyväskylä
3. sija Turku


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös