Joni Huovila palaa kauppiasuralle Kärsämäellä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.6.2024 Kärsämäkisille entuudestaan tuttu Joni Huovila palaa kauppiasuralle ja aloittaa kauppiaana 12.8. K-Market Keskipisteessä.  

”Hyvin minut saatiin yllätettyä, kun Keskolta tiedusteltiin, olisinko halukas jatkamaan kauppiaana kotipitäjässäni K-Market Keskipisteessä”, Joni iloitsee. ”Olen ollut viisi vuotta kauppiasreservissä odottamassa kauppapaikkaa ja nyt se kutkuttavin ja jännittävin osuus alkaa, kun palaan takaisin K-kauppiaaksi. Tästä mahdollisuudesta olen erittäin iloinen ja kiitollinen!”

Joni on toiminut yrittäjänä 19-vuotiaasta saakka. ”Olen saanut toteuttaa unelmia ja käydä haistelemassa uusia tuulia muillakin aloilla myös työntekijän roolissa. Kaikki on ollut hienoja kokemuksia ja varmasti hyvää oppia takataskuun”, Joni kertoo. ”Kärsämäki on myös tuttu paikka yrittää, sillä olen avannut melkein päivälleen 17 vuotta sitten paikallisen R-kioskin ovet kioskiyrittäjänä. Sittemmin vuonna 2019 perustin lounas-kahvila Porinan, josta on kerätty matkaan roima annos mukavia muistoja yhdessä asiakkaiden kanssa.”

Paikallinen palvelee parhaiten

”K-Market Keskipisteellä on pitkät historian juuret ja juuri tuota tarinaa on kiva päästä jatkamaan yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa. Edellisten kauppiaiden kehittämä liikeidea kiteytyy hyvin sloganiin ”paikallinen palvelee parhaiten”, joten tartun innolla tuohon lupaukseen kiinni ja aiomme sen asiakkaillemme lunastaa. Tulen varmasti paikallisena kauppiaana olemaan näkyvä ja kuuluva osa kaupan arkea, sekä mukana työntiimellyksessä tiimini kanssa.”

”Tulkaa rohkeasti juttusille, antamaan kehitysideoita ja vaikka vain vaihtamaan kuulumisia, sillä juuri teitä asiakkaita vartenhan me tätä työtä tehdään! Aidolla ilolla, hymyllä ja hyvällä mielellä. 1.9. Pirkan päivänä tarjoan kaupalla tervetuliaiskahvit. Tervetuloa!”, kutsuu uusi kauppias.

Jonilla on vankka yrittäjätausta ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta hän on valmistunut 2015, josta hän siirtyi suoraan ensimmäiseen kauppapaikkaansa K-Market Vaarintorille Piippolaan ja sieltä Oulun K-Market Torinrantaan. ”Pienen mutkittelun jälkeen olen palannut takaisin kotiin”, Joni vitsailee.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös