Yksi Onnisen suurimmista myymälöistä avautuu Espoon Muuralassa – kattava tuotevalikoima vihreän siirtymän toteuttamiseen

ONNINEN LEHDISTÖTIEDOTE 16.2.2023 Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat pääkaupunkiseudulla, kun Espoon Muuralaan avataan 20.2. yksi Onnisen suurimmista Onninen Mega Express -myymälöistä. Myymälä on ketjun kolmas Espoossa.

Muuralan myymälässä on panostettu erityisesti uusien teknologioiden, kuten sähköauton latauksen ja uusiutuvien energianlähteiden hyödyntämisen tuotevalikoimaan ja osaamiseen.

Laaja valikoima vastaa vihreään siirtymään liittyvien tuotteiden kasvavaan kysyntään

Muuralan Onninen Mega Express -myymälän tuotevalikoiman suunnittelussa ohjaavana tekijänä on ollut rakentamisen vihreä siirtymä, joka luo jatkuvasti kasvavaa kysyntää ekologisesti kestäville tuotteille ja ratkaisuille. Uudessa myymälässä on aloittanut työskentelyn kolmentoista ammattilaisen joukko.

”Uudessa myymälässämme on esimerkiksi kattava valikoima päästöttömän energian mahdollistavia aurinkoenergiaan liittyviä tuotteita, kiinteistöjen energiatehokkuutta lisääviä lämpöpumppuja, infraratkaisuja sekä tuotteita sähköautojen lataukseen. Tiimissämme valtavasti tietotaitoa vihreään siirtymään liittyvistä tuotteista. Panostamme jatkossakin siihen, että meillä on vihreään siirtymään liittyvien tuotteiden paras valikoima asiakkaillemme, mutta myös alan paras osaaminen ja osaajat”, sanoo Onninen Express -ketjun myymälätoiminnoista vastaava johtaja Pertti Tuomi.

Yhteystiedot:
Onninen Mega Express Muurala
Teirinsyrjä 2b, 02770 Espoo
Noutomyynti: 0204 85 0001 
Avoinna: ma–pe 6.30 - 18.00

Samassa kiinteistössä toimii myös vuodenvaihteessa avautunut uusi K-Supermarket Kunkku.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on uuden myymälän avauduttua Suomessa yhteensä 55. Espoossa asiakkaita palvelevat Muuralan myymälän lisäksi Onninen Express -myymälät Kivenlahdessa ja Olarinluomassa.

Lisätietoja:

Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös