Vuoden Intersport-kauppias vuosimallia 2022 on Joensuun Jarkko Miinin

Joensuun keskustan ja Erä-Urheilun Intersportin kauppias Jarkko Miinin on pokanut vuoden 2022 Vuoden Intersport-kauppiaan palkinnon. Miinin on todellinen urheilukaupan konkari: hän on toiminut urheilukauppiaana kohta 35 vuoden ajan.

Kauppiaan uransa Miinin aloitti 27-vuotiaana ostettuaan vuonna 1988 silloiseen Intersport-ketjuun kuuluneen Erä-Urheilu Joensuun, jonka kauppiaana hän edelleenkin toimii. K-ryhmäläinen ja uudelleen Intersport kauppias Miininistä tuli vuonna 2005, kun Miinin liittyi osaksi Keskon urheilukauppaa. 35-vuotisen urheilukauppiasuran aikana Miinin on pyörittänyt urheilukauppaa Joensuun kahden myymälän lisäksi myös Imatralla, Savonlinnassa ja Kiteellä.

”Tuntuu enemmän kuin hyvältä tulla palkituksi Vuoden Intersport-kauppiaana. Palkinto ei missään tapauksessa ole pelkkää omaa ansiotani, vaan pitkäaikaisen työn tulosta koko henkilökunnaltamme molemmissa myymälöissä. Henkilökunta on palvellut asiakkaitamme erinomaisesti ja toteuttanut periksiantamattomasti ketjun ja yhtiön strategiaa kaikkina aikoina”, Jarkko Miinin kiittää.

Miininin kaksi Intersportia työllistävät tällä hetkellä kaikkiaan 17 urheilukaupan ammattilaista.

”Meillä on erityisen hyvä, sitoutunut ja palveluhenkinen henkilökunta, josta suuri osa on ollut mukana urheilukauppiastaipaleeni alusta lähtien. Vaikka urheilukaupassa kilpailu on kovaa, on työ erittäin palkitsevaa. Urheilukauppa on nykyihmisten elämäntyyliin ja -tapaan hyvin sopiva laji, koska mehän tuemme terveitä elämäntapoja eri liikuntamuotoihin tarvittavilla varusteilla ja yritämme saada myös tulevat sukupolvet harrastamaan hyviä asioita”, Miinin kuvailee.

Palkinnon myöntämisen kriteerit ovat konseptin toteutuksen, myynnin kehityksen, asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden mittareissa.

”Miinin on toteuttanut yhdessä henkilökuntansa kanssa Intersportin strategiaa onnistuneesti ja kehittänyt kauppoja erinomaisesti. Kauppakohtainen liikeidea, asiakaskokemuksen kehittäminen ja halu menestyä näkyvät yksinä ketjun parhaina asiakastyytyväisyyksinä ja hyvinä tuloksina. Miinin on myös jakanut vankkaa osaamistaan koko Intersport-ketjun käyttöön pitkäaikaisella työllään myös ketjun luottamuskauppiaana. Onnittelut ja kiitokset hyvästä työstä!”, Keskon autotoimialan johtaja ja urheilukaupasta vastaava johtaja Sami Kiiski sanoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös