Voitto Naantaliin! Anne Ruusumo-Kalevo on K-Duuni-kisan Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun voittaja

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.11.2023 Naantalin K-Market PikkuKipparissa työskentelevä Anne Ruusumo-Kalevo palkittiin lauantaina 4.11. Helsingin Messukeskuksessa K-Duuni-kilpailun voittajana Vuoden kaupan työntekijä-sarjassa. Sarjan voittaja julkistettiin K-ryhmän yhteisessä K-Team Päivä-tapahtumassa.

Annea on muistettu lauluin, kukkasin ja onnitteluin

Anne iloitsee siitä, että ihmiset arvostavat aitoutta. ”On superhieno juttu, että ihmiset arvostavat aitoutta, olen aina samanlainen oma itseni. Olen iloinen, että saan olla osa tätä porukkaa, joka on samanhenkinen ja tiivis työyhteisö.”

Julkistamistilaisuus oli jännittävä mutta Annen jännitystä lievitti oman kaupan kannustus. ”Meiltä oli mukana liki 20 henkilön kannustusjoukko.”

Annea on muistettu monin tavoin, on tullut viestejä ja kukkia. Maanantaina kolme asiakasta oli laulanut hänelle onnittelulaulun kaupalla.

Lauantaina 11.11. K-Market PikkuKipparissa järjestetään Annen voiton kunniaksi kakkukahvit.

Valloittava koko paikkakunnalla tunnettu loistava asiakaspalvelija

Väliotsikko on poimittu hänen saamistaan perusteluista. Annea ylistetään iloisesta olemuksestaan ja ainutlaatuisesta kyvystä huomioida asiakkaat. ”Hän saa meidät tuntemaan tervetulleeksi. Kauppaan meneminen on kuin lähtisi tapaamaan ystävää”, palautteissa todetaan. Eräs asiakas kertoo tulevansa kauppaan ihan Annen vuoksi.

”Annen palvelu on priimaa ja ammattitaito rautaa! Anne on aina täynnä valoa ja hymyä!”, häntä hehkutetaan.

Vuoden kaupan työntekijä 

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Hän osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös