Ville Rantala K-Supermarket Torkkarin kauppiaaksi Kouvolaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.5.2023 Ville Rantala aloittaa heinäkuun alusta Kouvolan K-Supermarket Torkkarin kauppiaana.

Nykyiset kauppiaat Sirkka ja Jukka Kurki jäävät eläkkeelle ja lähettävät terveisensä: ”Kiitos kaikille ihanille asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille  näistä lukuisista yhteisistä vuosista. Jäädessämme nyt eläkkeelle 29 vuoden kauppiasuran jälkeen, toivotamme työniloa sekä onnea ja menestystä seuraajallemme Villelle.”

Tavoitteena olla Tornionmäen sydän ja asiakkaiden kohtaamispaikka

”Tuntuu todella hyvälle lähteä luotsaamaan K-Supermarket Torkkaria”, kertoo Ville tunnelmistaan. ”Ennen kauppiasuraa työskentelin Kouvolassa useamman vuoden ja kaupunki tulikin työelämässä hyvin tutuksi vuosien varrella.”

”Nykyinen kauppias Sirkka Kurki perheineen on tehnyt kaupan eteen pitkään hyvää työtä ja tuntuu hienolta jatkaa kaupan kehittämistä edelleen”, Ville jatkaa.

”Tavoitteena on olla Tornionmäen sydän ja asiakkaiden kohtaamispaikka. Kauppaamme on aina mukava tulla ja valikoima sekä palvelut suunnitellaan asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioiden”, Ville kertoo suunnitelmistaan. ”Haluamme erottautua eduksemme asiakaspalvelussa ja valikoimissa.”

”Valikoimiin otetaan mahdollisimman laaja repertuaari eri hintaluokan tuotteita kuten Pirkka, K-Menu ja paikallisten tuottajien tuotteita, joista asiakkaat voivat valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivat.”

Vastuullisuus on tärkeä osa Torkkarin jokapäiväistä toimintaa. ”Muun muassa vähennämme ruokahävikkiä ja tuemme paikallisia tuottajia”, Ville listaa kaupan vastuullisuustoimia. ”Minulle on tärkeää luoda hyvä työympäristö, jonne kaikilla on kiva tulla töihin. Isossa roolissa ovat myös henkilöstön hyvinvointi ja kouluttautumismahdollisuudet.”

Kouvolaan Ville tulee Kotkasta, missä hän on luotsannut noin kaksi vuotta kahta K-Marketia, Aittakorpea ja Korelaa. Hän on aloittanut kaupan työt kesätyöntekijänä kolmena kesänä. Ennen kauppiasharjoittelua hän on työskennellyt 13 vuotta rahapelialalla esimies- ja päällikkötehtävissä. ”Suoritin kauppiasharjoittelun K-Supermarket Tarmolassa Porvoossa.”

Villen perheeseen kuuluu avopuoliso Tanja, poika Wilhelm 1 v. ja kaksi kissaa. Tanja jatkaa omassa ammatissaan mutta hänet voi tavata satunnaisesti kaupalla apukäsinä. ”Vapaa-aikani kuluu ruuanlaiton ja padelin parissa. Lisäksi pelaan salibandyä 5. divisioonassa Kotkan Mohicansin maalivahtina.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös