Ville Kiuru K-Market Otson kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.9.2023 Ville Kiuru aloittaa marraskuun alusta Riihimäellä K-Market Otson kauppiaana. Otso saa Villestä kokeneen kauppiaan, tämä on hänen kuudes kauppansa.

”K-Market Otso on pitkät perinteet omaava kauppapaikka. On todella iso kunnia päästä olemaan osa tätä historiaa”, Ville vakuuttaa. ”Nykyiset kauppiaat Minna ja Harri ovat tehneet hienoa työtä kaupan kehittämisessä ja siitä on todisteena erinomainen asiakastyytyväisyys ja iloinen palveleva henkilökunta. Kiitokset heille ja onnea uuteen kauppapaikkaan!”

Iloisen palvelun oman kylän kauppa!

Kaupan vahvuuksiin kuuluvat laajat valikoimat ja Woltin toimitukset. ”Isoja muutoksia myymälässä ei ole tarpeen tehdä, joten voin keskittyä henkilökunnan kanssa toteuttamaan asiakkaiden tuotetoiveita, sekä ehkä tuomaan jotain pientä uutta piristämään asiakkaiden ostokokemusta. Tykkään järjestää silloin tällöin asiakastapahtumia ja tempauksia, joista saa kaupan väkikin aina lisää virtaa ja hauskoja muistoja. Näissä onkin yleensä parasta tutustuminen asiakkaisiin ja tulla itsekin tutuksi”, Ville kertoo. ”Haluamme olla iloisen palvelun oman kylän kauppa!”

”Vastuullisuusasiat ovat sydäntäni lähellä. Pyrimme välttämään turhaa hävikkiä, huolehdimme oikeellisesta kierrättämisestä, energian säästöön haemme uusia ratkaisuja ja ennen kaikkea henkilökunnan työhyvinvointiin satsataan.”

Ville Kiuru on aloittanut kauppiasuransa Tampereella vuonna 2006 ja hän on toiminut jo viidessä eri kauppapaikassa aikaisemmin, viimeisimpänä K-Market Kalajärvellä Espoossa. ”K-Market Otso on kuudes kauppani, joten voinen luokitella itseni konkariksi”, tuumaa Ville.

Villen perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi lasta sekä iltalenkeistä huolehtiva koira Roope. ”Vapaa-ajalla tykkään rakennella ja nikkaroida. Viime kesän tuotoksena syntyi pihalle grillikatos.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös