Ville Hiltunen ja Janita Jaurakkajärvi aloittavat kauppiasuransa Oulun K-Market Myllyojalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.3.2023 Ville Hiltunen ja Janita Jaurakkajärvi aloittavat 13.4.2023 Oulun K-Market Myllyojan kauppiaina.

”On mahtava päästä aloittamaan kauppiasuramme juuri K-Market Myllyojalla. Olemme molemmat pitkään asuneet Oulussa, joten täältä myös kauppapaikan saaminen oli enempi kuin iloinen yllätys”, Ville ja Janita iloitsevat. ”Hienoa päästä tutustumaan kaupan henkilökuntaan ja asiakkaisiin, saamme varmasti paljon uusia ideoita matkan varrella heidän kauttaan.”

Asiakkaita kuunnellaan valikoiman ja palveluiden suhteen

Ville ja Janita haluaa tuoda asiakkailleen uusia kokemuksia mutta tarjota myös perinteisiä tuotteita. He kuuntelevat asiakkaidensa toiveita valikoimien suhteen ja lisäävät palveluita, jotka helpottavat asiakkaiden arkea. ”Laajennamme valikoimia Meillä tehty-konseptin mukaisilla tuotteilla.”

”Otamme valikoimiimme eri hintatason tuotteita, kuten laadukkaat ja edulliset K-Menu ja Pirkka, jotta kaikille olisi omalle lompakolle sopivaa ostettavaa”, uudet kauppiaat lupaavat.

K-Market Myllyojan vastuullisuustyöhön uusilla kauppiailla on selvät suunnitelmat: ”Tarkastamme valikoiman vastuullisuuden, sekä kehitämme esimerkiksi jätteiden kierrätystä kaupan sisällä vastuullisempaan suuntaa, tehostamme kierrätystä pahvin, muovin ja bion osalta. Jatkamme luonnollisesti yhteistyötä Prikka kiertoon-hankkeen kanssa. Haluamme tarjota asiakkaille kylmiä virvokkeita, mutta kaappien lämpötiloja tullaan laskemaan energian säästämiseksi. Myös kaupan valaistus on energiatehokasta, ledien avulla. Työntekijöiden ajatuksia ja tuntemuksia kuunnellaan tarkasti, jotta voimme tarjota heille hyvän paikan työskennellä ja kehittyä työnantajana. He ovat meidän tärkein voimavara kaupan arjessa.”

Ville ja Janita odottavat innolla mahdollisuutta näyttää taitonsa kauppiaina. ”K-Market Myllyoja on yksi lähikaupoistamme. Kauppias Markku Hanhela on pitänyt yllä hyvää liiketoimintaa. Haluamme kiittää myös Villen kasvattikauppiaita Anni Huurinaista, sekä Kari Pyynyä, jotka ovat antaneet hienon mahdollisuuden oppia ja edistää meidän kauppiasuraa”, lähtevät heidän terveisensä.                                                                                                                                                                                            
Ville on työskennellyt kauppiasvalmennuksen ajan Oulun K-Market Ruokavinkissä. Sitä ennen hän toiminut 12 vuotta vanhempiensa kanssa liikenneasemayrittäjänä. Janita on ollut töissä tilitoimistossa jo melkein viisi vuotta, sekä opetellut K-Marketin arkea K-Market Ruokavinkissä, Oulussa. Lisäksi taustalla pitkä kokemus myyjän töistä.

Villen ja Janita perheeseen kuuluu kaksi kissaa, Saaga ja Leo. ”Kissat ovat mukana mökkireissuilla, joita teemme kesäisin niin usein kun mahdollista. Mökkeily, vaellus ja muu ulkoilu on tärkeä vapaa-ajan vietto molempien osalta. Matkailua Suomessa ja maailmalla tehdään mahdollisuuksien mukaan, tämä tuo uusia näkökulmia myös kaupan arkeen.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös