Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Mikkeliin K-Supermarket Karikon pihalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Mikkelin K-Supermarket Karikon pihalle lauantaina 10.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Mikkelissä vastaavat, Mikkelin Palloilijat, K-ryhmä sekä kauppiaat Suvi ja Kalle Heikinheimo.  

K-Supermarket Karikon väki mukana kisaamassa

”Meille on lähellä sydäntä lasten ja nuorten hyvinvointi. Liikunta antaa hyvät avaimet terveelliseen elämäntapaan sekä sosiaalisiin kontakteihin.  On ihanaa, jos tällä tapahtumalla saadaan uusia lapsia ja nuoria innostumaan jalkapalloilusta”, Suvi ja Kalle perustelevat mukaan lähtöään. 
”Kauppamme on tukemassa muutamaa yksilöurheilijaa sekä joukkuetta. Lisäksi oma poikamme on pelannut vajaat 10 vuotta jalkapalloa, joista viimeiset 7 vuotta MP:n väreissä. Onkin hienoa saada järjestää tämä tapahtuma juuri Mikkelin Palloilijoiden kanssa!”, kauppiaat iloitsevat. ”Meidän koko perhe sekä osa henkilökuntaa on mukana koko päivän. Autamme kasaus- ja purkutöissä sekä aivan varmasti kisailemme ja haastamme toisiamme eri taitolajeissa. Uskomme, että päivästä tulee huippuhauska!”

Tapahtumassa on kaikille sopivia kisailuja ja pelejä

Mikkelin Palloilijat ovat tapahtumassa liikuttamassa vieraita. ”Futiskiertueelle kannattaa tulla testaamaan omia jalistaitoja sekä haastamaan edustusjoukkueen pelaajia”, Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtaja Emmi Ehrnrooth kannustaa. ”Tapahtumassa on kaikille sopivia pieniä leikkimielisiä kisailuja ja pelejä.
Mikkelin Palloilijat liikuttavat junioreita P7- aina A-juniori-ikäluokkaan saakka. Lisäksi seuralla on LähiFutista, Perhefutista ja Naperofutis-toimintaa. Seura liikuttaa vuosittain noin tuhatta lasta.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös