Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu ke 7.6. K-Citymarket Keljon pihalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Jyväskylässä K-Citymarket Keljon pihalle keskiviikkona 7.6. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Jyväskylässä vastaavat, Jyväskylän Komeetat, K-ryhmä sekä K-Citymarket Keljon kauppiaat Pekka ja Maarit Kukkonen.  

Mukana on myös freestyle-jalkapallon taitaja Kalle Kaskismaa, joka esittää jalkapallotemppuja ja järjestää temppukouluja tapahtuman aikana.

Valmennustyö antaa vastapainoa kaupan johtamiseen

K-kauppias Pekka Kukkosen sydän sykkii lasten ja nuorten liikunnallisen elämän edistämisessä ja hän on itsekin innokas urheilun ystävä. "Valmennan nuoria niin jalkapallossa, kuin salibandyssäkin. Valmentaminen antaa hurjasti vastapainoa kaupan johtamiseen ja voin tarjota nuorille tukea joukkueurheilun kautta sosiaaliseen kehittymiseen ja tiimityöskentelyyn”, Pekka kertoo. Futiskiertueen osalta hän toteaa: ”Haluan tarjota mahdollisuuden tutustua ja ihastua eri lajeihin matalalla kynnyksellä. Futiskiertue on mahtavan hieno tapahtuma erilaisine aktiviteetteineen. Paikalla on myös paikallisen jalkapalloseuramme Komeettojen henkilöitä innostamassa ja kertomassa futiksesta harrastuksena.”

Jyväskylän Komeetat liikuttavat tapahtumassa

”Jalkapallon suuri suosio näkyy vahvasti Jyväskylässä ja seuroja on paljon. Jyväskylän Komeetat on suhteellisen nuori jalkapalloseura mutta nuoresta iästään huolimatta seuran lisenssipelaajien määrä on kasvanut jo neljäänsataan. Myös tyttöjoukkueita on tullut innolla mukaan toimintaan ja harrastusmahdollisuuksia löytyy niin perheen pienimmille perhefutiksessa ja kerhotoiminnassa kuin myös siitä vanhemmille joukkuetoiminnassa aina aikuisikään saakka. Komeettojen toiminta-ajatuksena on tarjota iloista ja laadukasta jalkapallotoimintaa. Seuran ehdoton ylpeys on oma kenttä Comets Park”, kertoo toiminnanjohtaja Suvi-Tuulikki Reina. ”Komeetat tunnistaa katukuvassa vaaleansinisestä väristä ja onhan meillä se biisikin. Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimintaamme Futiskiertueella”, jatkaa Suvi-Tuulikki.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhmä.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös