Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Hämeenlinnaan K-Citymarket Tiiriön pihalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Hämeenlinnaan K-Citymarket Tiiriön pihalle lauantaina 17.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Hämeenlinnassa vastaavat, K-Citymarket Tiiriön kauppias Jari Väisänen, paikallinen jalkapalloseura HJS ja K-ryhmä.

Kauppias Jari Väisänen haluaa olla edistämässä nuorten liikunnallista elämäntapaa

”Haluan edistää nuorten liikkumista ja jalkapallo on hieno laji kaikille, jotka haluavat pelata ja liikkua. Siinä saa kivasti paljon kavereita ja mukavaa yhteishenkeä. Oma poika on myös erittäin innostunut jalkapallon harrastaja”, kauppias Jari Väisänen kertoo. ”Hämeenlinnassa on paljon harrastajia ja paikallinen HJS on virkeä jalkapalloseura ja tekee hienoa työtä lajin eteen. Tällainen tapahtuma tuo kivaa fiilistä kaikille, tervetuloa mukaan koko perheellä!”, lähettää Jari terveisensä.

HJS on mukana Futiskiertueella jakamassa jalkapallon ilosanomaa

”On hienoa, että K-ryhmän Futiskiertue levittää mahtavan lajimme ilosanomaa ympäri Suomea. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi lauantain tapahtumaan Tiiriön K-Citymarketiin!”, kutsuu  HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

”Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa pelaa yli 1300 jalkapalloilijaa ja yli 300 futsalistaa aina alle kouluikäisistä naperofutaajista ikämiehiin, erityisryhmään ja naisten sekä miesten edustusjoukkueisiin asti. Jäsenmäärämme tekee HJS:sta Kanta-Hämeen suurimman liikuttajan, joka on meille suuri ylpeyden aihe. Toimintamme ytimessä on tarjota mahdollisuus pelaamiselle ja liikkumiselle mukavaa harrastusta etsiville sekä polku tosissaan huipulle tähtääville pelaajille. Pullerin urheilupuisto luo meille hienot puitteet monine kenttineen, ja sinne valmistui myös juuri uusi ja uljas ulkotekonurmikenttä”, kertoo Tommi Laitila. ”Tervetuloa myös Pullerille, jossa pelataan saman viikonlopun aikana Stadium-turnaus yli 150 joukkueen voimin ja bongaa sinivalkoiset värimme.”

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös