Uusi K-Market Sastamalan Meijerirantaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.5.2023 Sastamalassa Vammaskosken sillan kupeeseen osoitteeseen Asemakatu 1 ryhdytään remontoimaan tilat uudelle K-Marketille.

Rakennus on ollut alun perin meijeri ja viime vuosina siinä on toiminut ammatillinen koulu. Rakennukseen saneerataan tilat K-ruokakaupalle. Kaupan kokonaisala on lähes 600 m2. Uusi K-Market avautuu keväällä 2024.

”Uusi K-Market tulee parantamaan Sastamalan lähipalvelujen tarjontaa. Kaupan sijainti on erinomainen ja kooltaan se mahdollistaa laajat valikoimat”, kommentoi hanketta tyytyväisenä Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme sekä hyvää että halpaa, jolloin Pirkka- ja K-Menu -tuotteilla on iso rooli, ja ne myös saadaan hienosti esille”, Alanen jatkaa.

”Uusi kauppa elävöittää koko aluetta ja kaava mahdollistaa sinne myös lisää asuinrakentamista”, kertoo kiinteistökehittäjä Valtteri Tuomisto. ”Yhteistyö Sastamalan kaupungin kanssa on sujunut hyvin”, Tuomisto kiittää. Hankkeen kiinteistökehittäjinä toimivat Valtteri Tuomisto ja Juuso Liemola.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös