Uudistus asiakkaita kuunnellen kannatti – K-market Ihanasta Varsinais-Suomen paras K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.3.2023 Vuoden 2022 Varsinais-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Raisiossa sijaitseva K-Market Ihana, jonka kauppiaina toimivat Juha-Pertti ja Minna Ahtinen.  

K-Market Ihanalle palkinnon toi kaupan uudistaminen asiakkaita kuunnellen. Kauppa uudistettiin kokonaisuudessaan keväällä 2022, minkä myötä neliöitä saatiin reilusti lisää. Kaupan valikoimaa rakennettiin uusien tilojen puitteissa ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Kauppaan lisättiin esimerkiksi paistopiste ja irtokarkit sekä enemmän valikoimaa lähituottajilta. Asiakkaat antavat kaupalle runsaasti positiivista palautetta.

  • Tämä tuntuu aivan ihanalta, sillä kauppa on kuin meidän oma pikkuinen lapsi. Kaiken panostuksen jälkeen on hienoa, että työmme huomioidaan. Olimme saaneet asiakkailta paljon toiveita siitä, mitä he uudistetulta K-Market Ihanalta toivovat ja me haluamme tietenkin myydä sitä, mitä asiakkaamme haluavat ostaa, kertovat kauppiaat Juha-Pertti ja Minna Ahtinen.

Ahtiset toimivat kauppiaina K-Market Ihanan lisäksi kolmessa muussa K-Marketissa: K-Market Nousiaisissa, K-Market Härkämäessä ja K-Market Suikkilassa.

  • Palkinnon mahdollisti upea henkilökuntamme kaikissa neljässä kaupassamme. Ilman heitä emme olisi pystyneet sitoutumaan ja keskittymään tämän yhden kaupan kehittämiseen. Tämä on siis yhtä lailla kaikkien neljän kauppamme palkinto, jatkavat Ahtiset.

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa.

  • K-Market Ihana on hieno esimerkki siitä, miten kaupan uudistaminen kannattaa. Kaupan liikevaihto kasvoi reilusti ja samoin asiakastyytyväisyys nousi. Vaikka K-Market Ihana sijaitsee kaupungissa, se on aito oman kylän kauppa lähialueensa asiakkaille, palkintoa perustelee K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.

Länsi-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022:

Paras myynnintekijä: Hanna ja Matti Mattelmäki, K-Market Mestari, Tampere

Paras liikeidea: Sami Haverinen, K-Market Otavankatu, Pori

Paras verkkokauppa: Maria Puhakka, K-Market Puhakka, Turku

Pitelemätön into: Eveliina Perälä, K-Market Härkäpakari, K-Market Huhkola, K-Market Kiukainen, Huittinen

Asiakastyytyväisyys: Axel Eriksson, K-Market Kompis, Taalintehdas / Kemiönsaari

Tulokas: Jori Kuuranne, K-Market Ollikkala, Salo

Paikallinen vaikuttaja: Satu Ojala-Kuusiniemi, K-Market Äetsä, Sastamala


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös