Uudenlainen, edullinen katuruokakonsepti K-Supermarket Tapiolaan – Annokset saa myös Woltilla kotiin

K-Supermarket Tapiola tuo ruokakauppaan katuruokaan keskittyvän ravintolamaailma Kongin. Monipuolinen tarjonta kokoaa eri makumaailmoja burgereista tortilloihin ja philly-leipiin hyvinedulliseen hintaan.

Suomalaisten burgerirakkaudesta syntynyt uudenlainen katuruokaan keskittyvä ravintolamaailma Kongi on avattu K-Supermarket Tapiolaan.

”Ihmiset rakastavat hyviä burgereita. Niistä äänestetään suosikkeja ja kirjataan arvosteluja nettiin. Tästä huolimatta kaupassa toimivaa burgerikonseptia ei ole Suomen markkinoille vielä tuotu. Lämpimästä helposti napattavat burgerit, jotka ovat edullisia ja ennen kaikkia maistuvia, on mielestäni ratkaisu tälle kysynnälle”, K-Supermarket Tapiolan kauppias Sami Taivassalo toteaa.

Ravintolamaailma Kongista saa burgereiden lisäksi tortilloja, philly-leipiä ja siipiä.

Tuotteet saa heti mukaan lämpötiskistä – erikoistoiveet annoksiin mahdollisia

Viime vuosina suomalaiset ovat oppineet ostamaan ravintolatasoista ruokaa ruokakaupoista, ja ruokakauppojen ravintolat ovat sen myötä yleistyneet. Lisääntynyt etätyöskentely ja halu käyttää arjessa aikaa muuhun kuin ruoanlaittoon ovat lisänneet valmiin ruoan ja mukaan otettavien tuotteiden ostamista ruokakaupoista.

Vilkkaaseen supermarkettiin ei rakennettu perinteistä ravintolaa, vaan Kongin annokset valmistetaan mukaan otettaviksi ilman jonottamista eikä paikalla ole lainkaan istumapaikkoja.

Keittiömestari ja konseptikehittäjä Otto Kontiovirta tiivistää:

”Kongin on haluttu sulautuvan osaksi kauppaa ja tavoitteena on tarjota paikan päällä valmistettua ja herkullista ruokaa kotiin vietäväksi. Annokset tehdään lämpöliukuun, josta asiakas saa napata mieluisat ruoat mukaan. Meidän keittiö on avomallinen, eli jos on jotain erikoisempaa toivetta, niin meillä on valmiudet ottaa tilauksia.”

Vaikka kyseessä on pikaruoka, mausta ei tingitä. Viiden euron burgeri sisältää 600 grammaa hyviä raaka-aineita. Kongin löytää K-Supermarket Tapiolan myymälästä, kauppakeskus AINOAN M-tasolta sekä ruokalähettipalvelu Woltista. Yksittäisten annosten hinnoittelu lähtee viidestä eurosta ja on korkeimmillaan 7,90 €.

”Halusimme edullisilla hinnoilla tehdä herkullisista aterioista saavutettavampia ja muistuttaa, että makuelämykset arkitodellisuuden väsyttäminä aikoina voivat tuoda iloa”, kertoo Taivassalo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös