Turussa avautuu 1800-luvulla rakennetussa talossa upea ja uniikki K-Market Jokiranta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.9.2023 Turussa juhlitaan torstaina 14.9. klo 10 alkaen uutta, upeaa ja uniikkia K-Market Jokirantaa, joka avaa ovensa asiakkailleen 1800-luvulla rakennetussa talossa.

Avaus tapahtuu juhlallisesti nauhan leikkauksella, nauhan leikkaavat K-kauppias Jerko Seppälä ja K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market Jokirannan rakennus on Suomen mittapuulla uniikki, koska se on rakennettu jo 1800-luvulla ja toiminut aikaisemmin muun muassa hevostallina ja asevarastona. Rakennus on suojeltu, joten muutostyöt K-Marketiksi ovat vaatineet erikoisosaamista ja -järjestelyjä. ”Olemme halunneet kunnioittaa ja säilyttää myös vanhaa rakennusta ja kauppaan onkin jätetty alkuperäistä tiiliseinää”, kauppias-Jerko kertoo.

Vielä on tilaa asiakastoiveille

K-Market Jokiranta on tekniikaltaan nykyaikaista ja energiaa säästävää. Kaupassa on myyntialaa 170 m2. ”Olemme saaneet tänne mahtumaan kivasti valikoimaa ja kylmätilaa on runsaasti. Vielä on kuitenkin tilaa asiakastoiveille, joten tervetuloa kertomaan”, kauppias kehottaa. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvän ja monipuolisen valikoiman.”

Helposti mukaan otettavat täytetyt patongit ja salaattiateriat valmistetaan itse kaupassa.  Woltin palvelut Jokirantaan saadaan lokakuussa.

K-Market Jokirannan työpaikat kiinnostivat, hakemuksia tuli noin 200 kpl. Kaupassa työskentelee seitsemän työntekijää kauppiaan lisäksi. ”Meillä on hyvä kombinaatio kaupan alan rautaista kokemusta ja nuoria kasvavia tähtiä”, Jerko hehkuttaa.

K-Market Jokirannan aukioloajat ovat ma-pe klo 7-22, la 8-22 ja su 9-22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös