Tiia Kähkönen Kannuksen K-Market Herkun kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.4.2023 Tiia Kähkönen aloittaa 1.5. Kannuksessa K-Market Herkun kauppiaana ja samalla alkaa myös hänen kauppiasuransa.

”On hienoa päästä aloittamaan oma kauppiasura juuri Kannuksessa!”, Tiia iloitsee. ”Minulla on sukua siellä ja olen viettänyt siellä paljon aikaa nuorempana. Kannus on ihana maalaiskaupunki, jossa on kaikki tarvittava. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan alueen yhteisöön sekä toteuttamaan omia suunnitelmia yhdessä henkilökunnan kanssa.”

Uusi kauppias on tehnyt suunnitelmat K-Market Herkun suhteen. ”Tuon Herkkuun kaupassa valmistetut Meillä tehdyt-tuotteet sekä paikalliset että lähialueen tuotteet. Kehitän ja monipuolistan hevi-osastoa ja paistopistettä. Asiakas on kuitenkin kaiken keskiössä, joten valikoimia kehitetään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Olemme kaupassa asiakkaita varten”, Tiia toteaa. ”Valikoimasta suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle sopivan hintainen ostoskori mm. K-Menu- , Pirkka- ja premium-tuotteiden avulla.”

”Minut tullaan näkemään kaupan hyllyjen välissä ja toivonkin, että asiakkaat tulevat tutustumaan ja esittämään toiveita, että kaupasta saadaan rakennettua juuri heille mieluisa”, esittää Tiia terveisensä. K-Market Herkun verkkokaupan palvelut pysyvät ennallaan.

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Herkun arjen toimiin. Tiialla on suunnitelmat hävikin pienentämiseen ja käyttökelpoinen hävikkiruoka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kaupassa tehostetaan kierrätystä pahvin, muovin ja biojätteen osalta. ”Ja ennen kaikkea työntekijöiden hyvinvointiin tullaan kiinnittämään huomiota. He ovat kaupan tärkein voimavara ja he tuntevat kaupan sekä asiakkaat parhaiten.”

Tiia Kähkönen on työskennellyt kaupan alalla jo yli 10 vuotta. ”Haluan kiittää kasvattajakauppiaitani Henna-Kaisa ja Mats Rinnettä kaikista neuvoista ja tuesta, joita olen heiltä saanut.”

Tiian perheeseen kuuluvat puoliso Kristian Kähkönen, joka jatkaa omassa yrityksessään, ja kaksi lasta sekä mäyräkoira. Uuden kauppiaan vapaa-aika arjen pyörittämisen jälkeen kuluu kuntosalilla ja juoksuharrastuksen parissa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös