Tero ja Essi Väli-Toralasta K-Citymarket Kauhajoen uudet kauppiaat

Tero ja Essi Väli-Torala aloittavat K-Citymarket Kauhajoen kauppiaina 20. helmikuuta. K-Citymarket Kauhajoen nykyiset kauppiaat Anssi ja Taija Hautamäki siirtyvät Tampereelle syksyllä avattavan K-Supermarket Tammelan stadionin kauppiaiksi.

K-Citymarket Kauhajoki on Tero ja Essi Väli-Toralan neljäs kauppa Peräseinäjoen K-Market Viljamin, K-Supermarket Oriveden ja K-Supermarket Jalasjärven jälkeen. Tero Väli-Torala on toiminut kauppiaana vuodesta 2010, ja Essi on tullut mukaan kauppiaaksi kahdeksan vuotta sitten.

Otamme uuden haasteen vastaan erittäin innostuneina ja suurella mielenkiinnolla. Kauppa on hyvässä kunnossa ja Hautamäet henkilökuntineen ovat tehneet hyvää työtä kaupan kehittämiseksi. Mukavan lisän tuo se, että olen itse kauhajokelaislähtöinen ja asunut Kauhajoella parikymmentä vuotta ennen kuin muutin opiskelujen perässä pois. Vanhempani asuvat edelleen Kauhajoella, joten Kauhajoki on siis paikkana erittäin tuttu”, kauppias Tero Väli-Torala kertoo.

K-Citymarket Kauhajoen nykyiset kauppiaat Anssi ja Taija Hautamäki siirtyvät syksyllä Tampereelle avattavan K-Supermarket Tammelan stadionin kauppiaiksi.

”Kiitos kuluneista vuosista Kauhajoella kuuluu erityisesti asiakkaillemme ja henkilökunnallemme. Luovutamme itse avaamamme kaupan haikein mielin, mutta onneksi K-Citymarket Kauhajoki siirtyy erittäin osaaviin käsiin. Aluksi pidämme keväällä vähän lomaa, ja sen jälkeen keskitymme uusiin haasteisiin Tampereella, aivan uuden kaupan parissa”, Anssi ja Taija Hautamäki kiittävät.

K-Citymarket Kauhajoen henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Väli-Toraloiden palvelukseen. Väli-Toralat jatkavat toistaiseksi myös nykyisen kauppansa, K-Supermarket Jalasjärven, kauppiaina. Kesko tiedottaa K-Supermarket Jalasjärven uuden kauppiaan valinnasta myöhemmin.

K-Citymarket Kauhajoki on todella hyvässä kunnossa ja henkilökunta on osaava. Tästä kertovat esimerkiksi erittäin hyvät asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset. Meidän mielestämme ruokakaupan sydän on palvelutiski, ja se on Kauhajoen K-Citymarketissa monipuolinen ja hieno. Haluamme antaa ammattitaitoiselle henkilökunnalle paljon vapautta kaupan kehittämiseen ja toivotamme kaikenlaiset uudet ideat tervetulleiksi”, Väli-Toralat sanovat.

Ensimmäiseksi Väli-Toralat aikovat uudessa kaupassaan keskittyä valikoiman kehittämiseen unohtamatta erilaisia erikoisruokavaliotuotteita sekä erityisen edulliseen hintaa asiakkaille tarjottavia tuote-eriä.

”Aiomme edetä K-Citymarket Kauhajoen kehittämisen suhteen rauhassa, sillä meillä on jonkin aikaa kaksi kauppaa huolehdittavanamme ennen kuin luovutamme Jalasjärven K-Supermarketin seuraajallemme. Ensimmäiseksi aiomme tarkastella K-Citymarket Kauhajoen nykyistä valikoimaa ja tarkoituksenamme on kasvattaa sitä asiakastoiveiden, henkilökunnan ja omien ideoidemme pohjalta. Nykyisen maailmantilanteen tuomien kotitalouksien kustannushaasteiden vuoksi pyrimme aktiivisesti löytämään markkinoilta hyviä, edullisia tuote-eriä asiakkaillemme hyödynnettäväksi. Myös paikalliset ja lähialueiden tuotteet kiinnostavat aina kovasti”, Väli-Toralat kertovat.

Kauppiaina Väli-Toralat ovat asiakaslähtöisiä ja toivottavat kauhajokelaisasiakkaat tervetulleiksi juttelemaan niin tuotetoiveista kuin kaupan muustakin kehittämisestä.

”Asiakkaat ovat meille erittäin tärkeitä ja toivommekin, että asiakkaat tulevat juttelemaan meille niin tuotetoiveista, kaupan toimintojen kehittämisestä kuin vaikka päivänpolttavista aiheista kauppamaailman ulkopuolellakin. Kaupan kehittäminen on meille tärkeää, ja pyrimme olemaan ajan hermolla ja tuomaan ruokamaailman nousevia trendejä nopeasti myös Kauhajoelle kokeiltavaksi."


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLA
EI

Takaisin ylös