Tea Ståhl K-Market Korelan ja Aittakorven kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.6.2023 Tea Ståhl aloittaa kauppiasuransa elokuussa Kotkassa, kun hän vastaanottaa 6.8. K-Market Aittakorven ja 9.8. K-Market Korelan avaimet.

Tutut kaupat ja asiakkaat

Tea kertoo lähtevänsä luottavaisin ja innokkain mielin jatkamaan edellisen kauppiaan työtä. ”Olen ollut kauppiasharjoittelussa molemmissa kaupoissa ja niiden mahtava henkilökunta ja asiakkaat ovat tulleet tutuiksi. Jännittää mutta hyvällä tavalla.”

”Aidolla ja iloisen energisellä asiakaspalvelulla”, Tea kertoo, kuinka aikoo hurmata asiakkaansa. ”Ihmisten aito ja sydämellinen kohtaaminen sekä kaupan hyvä tekemisen meininki tulee näkymään asiakkaille. Valikoimassa huomioidaan asiakastoiveet ja toteutetaan ne mahdollisuuksien mukaan.

”Tuoreus ja raaka-aineiden laatu pitää olla priimaa. Hevi-osaston tuoreuteen ja viihtyvyyteen aion ensimmäisenä panostaa. Asiakkaiden pitää voida ottaa tuotteet katsomatta ja luottaa siihen että ne on priimaa”, Tea sanoo. ”Aittis-löydöistä asiakkaat ovatkin jo tottuneet ottamaan tuotteita edullisemmin ja tarjoan myös eräkaupasta saatavia edullisia tuotteita. Lisäksi paikallisten toimittajien tuotteet kuuluvat valikoimiimme.”

”Järjestän vielä kotiuduttuani avajaiset kaupoissa kunnon markkinamenoin niin lapsille kuin aikuisille!”, lupaa Tea.

Vastuullisuustyö on jokapäiväistä arjen työtä ja uudelle kauppiaalle tärkeää. ”Toimimme kaupassa vastuullisesti ja kierrätämme kaikki jätteet ympäristöä huomioiden. Tuotteiden alkuperä ja vastuullisuus on myös tärkeää minulle. Hävikin minimoimisessa hyödynnetään ResQ-sovellusta. Hevihävikille tein jo harjoittelu aikana ”Vielä hyvää”-paikan”, Tea kertoo. ”Minulle henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää. Haluan panostaa siihen, että he voivat hyvin työssään ja tietävät kaikki olevansa meidän kaupan timantteja!”

Rautainen ruokakauppias

Tealla on vahva kaupallinen tausta. Hän on työskennellyt 10 vuotta Vantaanportin K-Raudassa sisustuksen myynti- ja hankintapäällikkönä. Rautakauppiasvalmennuksen hän on suorittanut 2020. ”Sitten maailmankirjojen muuttuessa päätinkin, että ei minusta tulekaan rautakauppias vaan ruokakauppias. Tätä päätöstä en ole katunut päiväkään! Energisenä ikiliikkujana ruokakaupan hektinen arki on minulle koti. Olen lähtöisin Kotkasta ja perheeni asuu edelleenkin täällä, niin muutto takaisin oli mieluisaa.”

Tea perheeseen kuuluvat puoliso, joka jatkaa omassa ammatissaan ja nuoret aikuiset lapset. Perhettä tullaan näkemään kaupalla aina eläkkeellä olevia vanhempia myöten. ”Perhe on minulle todella tärkeä. Kotkassa kasvaneena meri on tietenkin se sydämen paikka. Vapaa-ajalla rentoudun kesäisin Kotkan saariston kauniissa maisemissa ja kyllä siellä ne akut latautuvat täyteen. Toinen paikka mistä minut löytää vapaa-ajalla on kuntosali tai lenkkipolku. Terveet elämäntavat ja oma hyvinvointi on minulle tärkeitä asioita”, Tea kertoo vapaa-ajastaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös