Tarvasjoen K-Market Taatelin kauppiaaksi Jukka Peltonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.2.2023 Jukka Peltonen aloittaa maaliskuun alusta Tarvasjoen K-Market Taatelin kauppiaana.

”Olen intoa täynnä uuteen ja erilaiseen kauppapaikkaan. Olen alun perin maaseudulta kotoisin, joten tunnen varmasti oloni kotoiseksi kauppiaana Tarvasjoella”, Jukka kertoo. ”Paikkakuntana Tarvasjoki on oikein viehättävä. Toivon, että asiakkaat ottavat minut vastaan yhtä avoimin mielin, kuin aiemmatkin Taatelissa toimineet kauppiaat.”

Uuden kauppiaan suunnitelmat Taatelin suhteen ovat tunnustelevia. ”Huomioin paikkakunnan markkinaympäristön ja siihen mahdollisesti liittyvät erityispiirteet. Kaupan valikoimaan tehdään varmasti pientä hienosäätöä”, Jukka suunnittelee. ”En ole tekemässä alkuun suurempia muutoksia, luotan luopuvan kauppiaan Jukka Juhajoen hyvään ja asiantuntevaan työhön.”

K-Market Taatelin vastuullisuustyöstä uusi kauppias kertoo: ”Hävikin hallinta on suuressa roolissa ja kaupan energiatehokkuutta parannetaan kaikin mahdollisin tavoin. Haluan olla reilu työnantaja ja tarvittaessa työllistän lisää osaavaa henkilökuntaa.”

Jukka Peltonen on toiminut kauppiaana vuodesta 2010 Turun K-Market Pippurissa. Työkokemusta hänellä on jo sitä ennen kaupan työstä. ”Kesätöihin menin kotipaikkakunnallani kauppaan vuonna 1989.”

Jukan perheeseen kuuluu poika, avopuoliso ja kaksi kissaa. ”Vapaa-aika kuluu paljolti kotona perheen parissa. Harrastuksina ovat TV:n katselu, lukeminen ja kuntoilu ajoittain sekä pojan harrastukset ja niihin kuskaaminen.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös