Tampereen Tammelassa avautuu uusi K-Supermarket Tammelan Stadion

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.11.202 Tampereen Tammelassa avautuu torstaina 9.11. uusi K-Supermarket Tammelan Stadion. K-kauppiaina toimivat Anssi ja Taija Hautamäki.

Avaus tapahtuu klo 10, kun kauppiasperhe ja Tampereen pormestari Kalervo Kummola leikkaavat juhlallisesti nauhan.

Tammela saa arvoisensa K-ruokakaupan

K-Supermarket Tammelan Stadionin sijainti on ainutlaatuinen, se on jalkapallostadionin alakerrassa. Sieltä käsin kauppa palvelee perinteikkään Tammelan alueen asukkaita sekä jalkapallotapahtumissa kävijöitä. Samassa rakennuksessa on myös 200 asuntoa, joista pääsee suoraan hissillä ostoksille.

”Olemme rakentaneet kauppaa asiakkaitamme ajatellen. Kun nyt tämä avataan, päästään vieläkin tarkemmin kuulemaan, mitä asiakkaamme haluavat”, kauppiaat Anssi ja Taija kertovat. K-Supermarket Tammelan Stadionissa kaupan viihtyisään miljööseen on panostettu ja kaupassa onkin uniikkeja ratkaisuja kalusteissa. ”Henkilökunnan lisäksi olemme erityisen ylpeitä koko kaupan miljööstä, siitä tuli tunnelmallinen, elämyksellinen ja vaivaton asioida”, Anssi ja Taija sanovat. ”Tammela saa nyt todella arvoisensa K-ruokakaupan.”

”Meiltä löytää laajan valikoiman tuotteita premiumista edullisiin ja laadukkaisiin K-Menu- sekä Pirkka-tuotteisiin.” K-Supermarket Tammelan Stadionissa on salaattibaari, frittibuffa, palvelutiski, josta saa tuoretta lihaa ja kalaa. ”Paistopisteemme valikoimat ovat laajat ja teemme myös kaupassa Meillä tehty-sarjan aterioita, välipaloja ja jälkiruokia mukaan otettaviksi”, Hautamäet luettelevat.

K-Supermarket Tammelan Stadionin työpaikat kiinnostivat. Hakemuksia tehtäviin tuli yli 300 ja työntekijöitä valittiin 22 henkilöä. ” Isot kiitokset kaupan rakennusajan työpanoksesta upealle henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneille, sillä kahdestaan tällaista kauppaa ei saa rakennettua”, kauppiaat kiittelevät. ”Meillä on täällä hyvä porukka ja olemme saaneet tähän kauppaan yhdessä aikaiseksi hienon hengen.”

Kaupassa on hyvät pysäköintitilat stadionin parkkihallissa ja samalle kauppakäytävälle sijoittuu myös Alkon myymälä. K-Supermarket Tammelan Stadionin aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8-22, lauantaisin 8-22 ja sunnuntaisin 10-22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös