Tampereen K-Supermarket Hämeenkadun uudeksi kauppiaaksi Juuso Hemminki

Juuso Hemminki aloittaa K-Supermarket Hämeenkadun kauppiaana 1.11.2023. Kokenut K-Market-kauppias ottaa kauppavaihdon myötä haltuunsa sekä uuden paikkakunnan että ketjun, mutta moni asia tulee silti pysymään kauppiaan repertuaarissa samana – kuten kaupalla järjestettävät laulutilaisuudet.

”Olen tähän saakka pyörinyt kauppiasurallani aina puolen kilometrin säteellä Presidentinlinnasta ja sillä sijainnilla viihtynyt. En kuitenkaan voinut kieltäytyä oman kaupan pyörittämisestä Tampereella, kun sellainen mahdollisuus eteen aukeni. Puolisoni on syntyperäinen tamperelainen, ja hän on saanut minutkin ihastumaan kaupunkiin täysin: sen elävyyden ja positiivisen hengen tuntee jo junasta noustessaan”, kertoo Juuso. 

Juusolle tärkeitä asioita kaupoissaan ovat aina olleet henkilökunnan viihtyminen, iloinen asiakaspalvelu sekä vastuullisuus. Uudessa K-Supermarketissaan hän aikoo panostaa muun muassa runsaisiin tuoreosastoihin sekä yleisesti selkeään ja monitasoiseen valikoimaan.

”Modernin ruokakaupan on kyettävä tarjoamaan vaihtoehtoja erilaisille ostajille. Valikoimaa tulee olla tarpeeksi sekä niissä arjen perustarpeissa että erityislaadukkaissa premium-tuotteissa”, summaa Juuso.

K-Supermarket Hämeenkadun nykyiset kauppiaat Jaro ja Terhi Salkoharju siirtyvät kauppiaiksi Porin K-Citymarket Puuvillaan. 

”Jaro ja Terhi ovat rakentaneet hienon kaupan, jota on ilo lähteä viemään seuraavaan kasvuvaiheeseen. Myös henkilökunta on upean positiivista ja energistä. Tavoitteenani onkin kunnioittaa olemassa olevaa ja tukea sitä omilla osaamisalueillani” sanoo Juuso.

Juuson uusi kauppapaikka sijaitsee Tampereen Stockmannin alakerrassa, mikä on tulevalle K-Supermarket kauppiaalle mieluisaa. 

”Stockmann on ollut perheessämme suuresti läsnä koko elämäni ja on upeaa päästä kauppiaaksi Tampereen Stockmannin K-supermarketiin. Odotan myös innolla yhteistyötä tavaratalon kanssa” sanoo Juuso. 

”Ruokakauppa on oleellinen osa Stockmannin asiakaskokemusta, ja olemmekin iloisina seuranneet alakerran vilkasta kaupankäyntiä ja kiitämme hyvästä työstä nykyisiä kauppiaita. Odotamme erittäin innolla yhteistyötä Juuson kanssa, on hienoa päästä yhdessä kehittämään kaupan ja koko alueen palveluja eteenpäin asiakastoiveita kuunnellen. Toivotamme Juuson siis lämpimästi tervetulleeksi taloon ja osaksi Stockmann-perhettä”, sanoo puolestaan Tampereen Stockmannin tavaratalojohtaja Päivi Itkonen-Melartin.

Juusolla on takanaan jo 11 vuotta K-kauppiaana. Ennen kauppiasuraansa hän työskenteli oopperalaulajana. Sen verran hän kuitenkin nykyäänkin ilahduttaa asiakkaitaan laululla, että hänet tunnetaan myös sinä ”laulavana kauppiaana”. Perinteeksi on muodostunut vähintään joulukonsertin järjestäminen kaupalla, ja tästä tavasta tullaan pitämään kiinni myös Tampereella. Vapaa-ajalla Juuson aika kuluu uusioperhearjessa pyörimisen lisäksi esimerkiksi puolison kanssa kulttuuritapahtumissa käymiseen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös