Suvi-Pilvi ja Juuso Kiviluoma K-Market Honkajoen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.3.2023 Suvi-Pilvi ja Juuso Kiviluoma aloittavat kauppiasuransa 3.4. Honkajoen K-Marketissa.

Kauppiaiksi kotiseudulle

”On hienoa aloittaa kauppiasura omalla kotiseudulla”, Kiviluomat iloitsevat. Juuso on kotoisin Honkajoelta ja Suvi-Pilvi naapurikunnasta Karviasta. ”Miia ja Juha Kivistö ovat tehneet valtavan hienon työn kauppaa kehittäessään ja heidän saappaisiinsa on mukava mennä jatkamaan. Tallaamme kuitenkin omanlaisia polkuja!”

Uudet kauppiaat kertovat panostavansa tuotteiden tuoreuteen ja monipuoliseen valikoimaan, joka palvelee paikkakuntalaisten tarpeita vauvasta vaariin. ”Toivotut omat pakatut lihatuotteet pidetään valikoimissa jatkossakin. Meiltä asiakas löytää myös laajan valikoiman lähi- ja paikallistuottajien tuotteita”, Kiviluomat lupaavat.

”Kauppamme valikoimista löytyvät jokaisen lompakolle ja makunystyröille sopivat tuotteet. Tässä korostuvat tietenkin myös asiakkaiden omat tuotetoiveet, joita kuuntelemme tarkalla korvalla ja toteutamme herkästi.” Lisäpalveluna kaupassa jatkaa tuotteiden kotiinkuljetuspalvelut entisellään.

”Vastuullisuus näkyy valikoimissamme ja hävikin hallinnassa ja sen minimoimisessa. Mahdollisimman paljon kaupalle syntyvästä hävikistä pyritään lahjoittamaan ja hyödyntämään roskiin heittämisen sijaan”, Suvi-Pilvi ja Juuso kertovat. Työnantajina Kiviluomat haluavat tarjota turvallisen työympäristön ja hyvät työvälineet työntekijöille. ”Tahdomme tarjota myös nuorille mahdollisuuden tutustua kauttamme työelämään ja toivomme pystyvämme työllistämään tulevaisuudessa entistä useamman henkilön.”

Suvi-Pilvi on ollut kaupan työssä 2012 lähtien. Suomen Lähikaupan kautta hän siirtyi K-Market-ketjuun ja hän on toiminut Tampereella K-Marketissa apulaismyymäläpäällikkönä ja Turussa myymälävastaavana. Turun K-Market Rautatientorissa Suvi-Pilvi suoritti kauppiasharjoittelunsa. Juuso on ollut 15-vuotiaasta töissä Pirjon Pakarilla eri toimipisteissä. Raisiossa hän toimi leipomopäällikkönä 2,5 vuoden ajan.

”Haluan kiittää läheisiäni, harjoittelukauppani henkilökuntaa ja kauppiasta sekä muita, jotka osaltaan mahdollistivat kauppiasvalmennukseni onnistumisen äitiys- ja vanhempainvapaan aikana. Tuki ja kannustus mitä olen saanut, on ollut korvaamattoman tärkeää onnistumiseni kannalta”, Suvi-Pilvi lähettää terveisensä.

Kiviluoman perheeseen kuuluu kaksi lasta, 4-vuotias Leevi ja 6 kuukauden ikäinen Aino. Juuso harrastaa salibandyä ja jääkiekkoa, liikunta kuuluu koko perheen elämään. ”Lapset pitävät meidät arjessa kiireisinä ja aktiivisina. Vapaa-aika meneekin pitkälti lasten kanssa touhuten. Leevi on kovasti leikkien avulla harjoitellut kauppiaana oloa ja valmistautunut palvelemaan asiakkaita ”äitin ja isän kaupassa”.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös