Susanna Patikselle kaksi K-Marketia Espoosta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.7.2023 Susanna Patiksen kauppiasura alkaa kahdella K-Marketilla Espoon Nöykkiössä ja Latokaskessa elokuussa.

Susanna kertoo olevansa ”superinnoissaan”, että pääsee aloittamaan kauppiasuransa juuri näissä kaupoissa. ”Alue on minulle tuttu ja asumme perheeni kanssa lähistöllä. Olen ollut itse asiakkaana molemmissa kaupoissa. Kauppojen lähipiirissä on paljon lapsiperheitä ja tilanne on tuttu minullekin, koska perheessämme ovat pienet 7-, 4- ja 2-vuotiaat lapset.”

Susannalla on hyvät suunnitelmat kauppoihinsa. Valikoimia päivitetään lisäämällä paikallisilla ja lähituotteilla, kaupoista löytyy kaikille sopivan hintaisia tuotteita ja varsinkin edullisia K-Menu-tuotteita nostetaan hyvin esille. Sesonki- ja tarjoustuotteet näkyvät selkeästi kaupoissa. ”Keskiössä on kuitenkin asiakaspalvelu. Jokainen asiakas huomioidaan ja palvellaan sujuvasti”, Susanna sanoo. ”Odotan innolla asiakkaisiin ja henkilökuntaan tutustumista. Valikoimatoiveita saa tulla rohkeasti esittämään ja ihan vaan moikkaamaankin, tulkaahan käymään kaupoilla!”

Jahka Susanna kotiutuu niin hän lupaa, että molemmissa kaupoissa juodaan kakkukahvit asiakkaiden kanssa ja lapsillekin keksitään jotain kivaa.

K-Market Nöykkiössä ja Latokaskessa toimitaan jokapäiväisten arjen valintojen mukaan vastuullisesti. ”Tuemme pien- ja lähiruokatoimijoita, lahjoitamme ruoka-apuun ja selvitämme ResQ-sovelluksen käyttöönottoa, että ruokahävikkiä syntyisi mahdollisimman vähän”, uusi kauppias luettelee.

Susannalla on kaupallinen peruskoulutus ja hän on työskennellyt lähes koko ikänsä kaupan alalla. Hän on asunut myös Belgiassa ja työskennellyt siellä au pairina ja hän on ollut Australiassa poimimassa mm. sitruunoita ja tomaatteja. ”Olen pyörittänyt pientä kahvilaa yhden kesän.”

Susannan perheeseen kuuluvat puoliso Jirka ja kolme lasta. Jirka jatkaa omassa yrityksessään mutta hänet voi tavata kaupoilla auttamassa. ”Vapaa-aika kuluu perheen ja läheisten kanssa. Kolmen lapsen harrastukset ja menot vievät arjesta paljon aikaa. Isovanhemmille kiitos siitä, että pääsee itsekin harrastamaan. Pelaan koripalloa höntsäporukassa ja olen innostunut myös padelista.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös