Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen Keminmaalta ovat K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.10.2023 K-Citymarket Keminmaan kauppiaat Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen ovat K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 3 311 kpl.

Finaalipaikka aiheutti tunneryöpyn

Kauppias Susanna Kallioinen kertoi, että kuullessaan uutisen häneltä meinasi päästä itku. ”Tunneryöppy oli kova ja ajatuksena se, että meitä olivat tänne ehdottaneet asiakkaat ja henkilökunta, kävi tunteisiin. Olemme tästä hirveän otettuja!”

”Teemme tätä työtä Arin kanssa suurella sydämellä ja viemme omat persoonat täysillä mukaan. K-kauppiastyössä olemme voineet yhdistää molempien vahvuudet.”

Kovasti kiitosta kauppiaille on annettu henkilökunnan johtamisesta ja huomioimisesta. ”Annamme kunkin työntekijän vahvuuksille mahdollisuuden loistaa ja otamme huomioon erilaiset persoonat. Koska työssä vietetään niin iso osa ajasta niin siellä pitää viihtyä ja nauttia työnteosta”, kertoo Susanna. ”Haluamme olla vastuullinen, oikeudenmukainen ja yhdessä tekevä työnantaja.”

Susanna ja Ari ovat olleet K-kauppiaita kolme vuotta, joista 1,5 vuotta K-Citymarket Keminmaalla. Vapaa-aikanaan he puuhastelevat omakotitalossaan, ulkoiluttavat perheen koiraa, mökkeilevät ja kesäisin golffaavat.

K-Citymarket Keminmaassa huomioidaan henkilökunta ja asiakkaat

Susannan ja Arin saamissa perusteluissa asiakkaat ja työntekijät kehuvat heidän ottavan huomioon niin henkilökunnan kuin asiakkaatkin. Henkilökunnalle järjestetään kivoja yllätyksiä esim. pizzaperjantai, kesäteatteri tai jäätelöallas henkilökunnan tiloihin.

”Reilu ja lämmin kauppias. Tasapuolinen ja henkilökunnasta huolehtivainen. Juuri oikeanlainen esimies. Tyytyväinen asiakas on sydämen asia”, ovat suoria lainauksia perusteluista.

K-Duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia. Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Hän tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 4.11.2023 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös