Suomen parhaat K-Supermarketit on valittu – Satakunnan parhaan palkinto Poriin K-Supermarket Kampukselle

Vuoden parhaat K-Supermarketit on valittu. Satakunnan parhaan kaupan tittelin vei K-Supermarket Kampus Porista. Palkitsemisperusteissa kauppaa kehutaan muun muassa monipuolisesta, asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden varaan kootusta take away -tarjonnasta.

Monipuolisen, niin kotiruoasta kuin maailman mauista koostuvan take away -annostarjonnan lisäksi alueen parhaan K-Supermarketin tittelin kaupalle toi laaja valikoima, josta erityisesti kehuja saa panimo-osasto monine erikoistuotteineen. Lisäksi kaupan asiakaspalvelun kantava malli – asiakkaiden palveleminen kuten itseä haluaisi palveltavan – saa kiitosta. 

”Olemme tehneet kaupan eteen töitä jo useamman vuoden ajan, ja tuntuu tosi hienolta, että se työ on kantanut hedelmää. Olemme panostaneet erityisen paljon asioihin kuten asiakaspalveluun, valikoimaan ja  kaupan siisteyteen, joista kaikista olemmekin saaneet asiakkailta paljon kiitosta. Tästä tunnustuksesta suurimmat kiitokset kuuluvat tietysti kaikille työntekijöillemme, jotka tekevät kaupalla töitä erittäin suurella sydämellä”, kertovat K-Supermarket Kampuksen kauppiaat Joonas ja Sini Huhtasalo.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen, kuten asiakastyytyväisyyden, perusteella. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Tapiolasta Espoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu kyky vastata muuttuvaan toimintaympäristöön ja kehittää kauppaa ja sen palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yhteistä voittajakaupoille on myös kaupan hyvä työilmapiiri ja tekemisen meininki sekä osaava henkilökunta. Nämä seikat välittyvät asiakkaille asti, ja näkyvät myös hyvinä tuloksina”, kertoo palkituista K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fi-sivustolta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös