Sulkavan K-Market Wiljamin kauppiaaksi Marjo-Kristiina Turunen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.9.2023 Marjo-Kristiina Turunen aloittaa 1.10. Sulkavan K-Market Wiljamin kauppiaana.

”Tuntuu hienolta ottaa tämä haaste vastaan”, Marjo-Kristiina iloitsee. ”Kun minulle tarjottiin tätä kauppaa niin halusin lähteä kehittämään perinteikästä K-Market Wiljamia.”

”Jokainen kauppias haluaa oman jälkensä kauppaan ja lähden iloisella asenteella sekä avoimin mielin Wiljamiin töihin”, uusi kauppias kertoo. ”Asiakaspalvelu on lähimpänä sydäntäni kaupan työssä. Haluan tarjota henkilökuntamme kanssa huippupalvelua asiakkaillemme.”

Marjo-Kristiina lupaa, että asiakkaiden arvostaman palvelutiskin palvelut säilyvät kaupassa. Paistopisteen tuotevalikoimaa lisätään ja paikallisia tuotteita halutaan valikoimiin. ”Olen kauppiaana helposti lähestyttävä ja minut löytää kaupan puolelta käydessään. Tulkaa kertomaan toiveistanne ja ideoistanne kauppaanne liittyen!”, hän lähettää terveiset asiakkailleen.

Marjo-Kristiinalla on kaupallinen koulutus ja hän on suorittanut Yrittäjän ammattitutkinnon. Kaupan alalta työuraa on jo noin 35 vuotta ja kauppiaana hän on toiminut 18 vuotta, joista 15 vuotta Rantasalmella.

Marjo-Kristiinan perheeseen kuuluvat puoliso Timo ja tytär Maiju, joka opiskelee Jyväskylän yliopistossa.  Harrastuksistaan hän kertoo, että kauppiuus on elämäntapa mutta käsitöiden teko on mieluista sekä talvisin hän pilkkikalastaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös