Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko Haukiputaan K-Supermarket Revontorin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.3.2023 Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko aloittavat vapunpäivänä Haukiputaan K-Supermarket Revontorilla kauppiaina.

Rauno ja Arja Aunio ovat toimineen K-kauppiaina jo 27 vuotta ja niistä liki yhdeksän vuotta K-Supermarket Revontorilla Haukiputaalla. ”Luovutamme avaimet vapunaattona uusille kauppiaille, mutta siihen saakka toiminta jatkuu normaalisti. Kiitokset asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille menneistä vuosista sekä onnea uusille kauppiaille tulevaan. Nähdään vielä kaupalla!”

Sonja ja Markus kertovat lähtevänsä Revontorille kauppiaiksi erittäin innokkaina ja suurella mielenkiinnolla. ”Näemme kaupassa paljon potentiaalia. Rauno ja Arja Aunio henkilökuntineen ovat tehneet siellä hyvää työtä. Odotamme suuresti pääsevämme tutustumaan kaupan henkilökuntaan ja asiakkaisiin.”

”Asiakas on meille kaiken keskiössä. Luomme jokaiselle asiakkaallemme helpon ja mukavan asiointikokemuksen. Selkeytämme kauppaa, kehitämme tuoreosastoja ja houkuttelevuutta”, uudet kauppiaat listaavat. ”Kehitämme myös  mielellämme Meillä tehty- konseptia sekä kaupan eri osastoja yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa. Herkkukauppa ja halpa kauppa on tärkeä osa filosofiaamme. Kaupasta tulee nykypäivänä löytyä eräkampanjoita, edullisia Pirkka ja K-Menu tuotteita, mutta myös premium-valikoimaa ja herkuttelua. Asiakkaiden kannattaa ottaa K-Supermarket Revontorin sosiaalisen median kanavat seurantaan, sillä tulemme viestimään somessa runsaasti!”

K-Supermarket Revontorin verkkokauppa jatkaa toimintaansa entiseen malliin.

Vastuullisuus on ohjelmoitu arkitekemiseen

”Vastuullisuus on ohjelmoitu arkitekemisiimme”, Sonja ja Markus toteavat. ”Jatkamme hävikkiyhteistyötä Prikka Kiertoon-hankkeen kanssa ja minimoimme kaiken poisheittohävikin niin hyvin kuin mahdollista. Henkilökunnan työhyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja tahdomme tarjota myös paikallisille nuorille mahdollisuuden tutustua kauttamme työelämään.”

Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko ovat toimineet viisi vuotta Oulussa K-Market Metsokankaan kauppiaina ja Sonja on työskennellyt yli 15 vuotta K-ruokakaupoissa K-Marketista K-Citymarketiin.

Sonjan ja Markuksen perheeseen kuuluu kaksi touhukasta tytärtä Lotta 3 v. ja Lilja 1 v. ”Vapaa-aikamme kuluu lasten ja erilaisten liikuntaharrastusten parissa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös