Soile ja Tuukka Tenhunen ovat K-Supermarket Vaajakosken uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.1.2023 Soile ja Tuukka Tenhunen aloittavat 20.2. K-Supermarket Vaajakosken kauppiaina. He palaavat Jyväskylän seudulle oltuaan kolme vuotta kauppiaina Punkaharjun K-Market Kruunussa.

”Olemme todella innoissamme lähdössä kauppiaiksi Vaajakoskelle”, Soile ja Tuukka iloitsevat. ”Olemme alun perin lähteneet kauppiasurallemme Jyväskylästä ja tuntuu hienolta päästä palaamaan seudulle. K-Supermarket Vaajakoski on upea ja hyvin hoidettu kauppapaikka ja tuntuu hyvältä päästä luotsaamaan kauppaa eteenpäin Henri ja Reetta Puromäen jälkeen.”

Asiakas on kaiken keskiössä

”Meillä asiakas on kaiken keskiössä: haluamme luoda ylivertaisen asiakaskokemuksen ja kaupan, jossa asiakkaan on helppo ja mukava asioida. Panostamme tuoreeseen ja laajaan valikoimaan, mistä löytyy myös arkea helpottavia ratkaisuja”, Tenhuset kertovat. ”Laajan ja harkitun valikoiman avulla takaamme myös sen, että kaikille asiakkaille pystytään tarjoamaan sopivia vaihtoehtoja.”

Jo aiemmin K-Supermarket Vaajakoskessa toiminut verkkokauppa jatkaa normaalisti. 

Valikoimiin etsitään lisää lähituottajia

Vastuullisuustyötä jatketaan kaupalla arjen toimina. ”Vastuullisuuteen kiinnitetään huomiota monin eri tavoin: hävikin vähentäminen esimerkiksi alennusten ja lahjoitusten kautta, jätteiden kierrättäminen ja muovin kulutuksen vähentäminen sekä energian säästäminen. Meille myös yhteiskunnalliseen vastuuseen liittyvät asiat ovat tärkeitä: henkilökunnan ja työyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää sekä paikallisen yhteisön hyväksi toimiminen myös”, Soile ja Tuukka listaavat. ” Meille lähiruoka ja -tuottajat ovat lähellä sydäntä ja odotamme kovasti yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa. Toivommekin, että lähiympäristön toimijat ovat rohkeasti meihin päin yhteydessä mahdollisten yhteistyökuvioiden tiimoilta. Meille on tärkeää viedä omaa yhteisöä eteenpäin omalla toiminnallamme.

Soile on työskennellyt finanssialalla ennen kauppiasuraa ja Tuukka tuli kauppiaaksi Kesko logistiikan palveluksesta.

Tenhusten perheeseen kuuluvat 1-vuotias poika ja koira. Soilen harrastuksia on ulkoilu koiran kanssa ja kokkailu. Tuukka puolestaan on musiikkimies ja soittaa rumpuja.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLA
EI

Takaisin ylös