Savonlinnan K-Market Rinkelin kauppiaaksi Kari Nuutinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.11.2023 Savonlinnan K-Market Rinkelin kauppiaana aloittaa ensi vuoden alusta Kari Nuutinen. Hän jatkaa myös kauppiaana K-Supermarket Mertalassa.

Nykyiset kauppiaat Jouko ja Leila Paukku haluavat kiittää asiakkaitaan, henkilökuntaansa ja yhteistyökumppaneita.

Kari Nuutinen on toiminut K-kauppiaana vuodesta 2015. ”Aloitin Lieksan K-Marketissa 2015, joka on hyvin samantyyppinen kauppa ja hyvin samanlaisessa ympäristössä kuin Rinkelikin”, Kari Nuutinen kertoo. ”Vuonna 2017 siirryin Savonlinnaan K-Supermarket Mertalaan. Nyt, kun tarjottiin toista kauppapaikkaa tähän rinnalle, niin päätin tarttua haasteeseen. Kauppojen välimatka toisistaan on vain noin 1,5 km ja meillä on jo nykyisellään osin sama asiakaskunta. Läheinen sijainti antaa jatkossa myös molempien kauppojen henkilökunnalle mahdollisuuden halutessaan työskennellä kahdessa eri kaupassa.”

”Tarjotun kauppapaikan vastaanottamiseen vaikutti suuresti myös se, että Mertalan henkilökunnasta löytyi erittäin motivoitunut ja innostunut vetäjä Rinkeliin”, Kari jatkaa. ”Koska oma aikani menee Mertalassa, vetäjäksi siirtyy savonlinnalaisille hyvinkin tuttu Jussi-Pekka "Jusa" Leinonen. Jusa on kokenut kaupan alan ammattilainen ja on sopiva henkilö ottamaan vastuun kaupan päivittäisestä pyörittämisestä. Luonnollisesti erittäin tärkeässä roolissa kaupan arjessa on Rinkelin nykyinen henkilökunta, joka jatkaa vanhoina työntekijöinä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös