Satu Hanhela ja Liivo Ounväärt ovat Kotkan K-Market Mussalon uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.11.2023 Satu Hanhela aloittaa puolisonsa Liivo Ounväärtin kanssa kauppiasuran Kotkan K-Market Mussalossa 16.1.2024.

”On hienoa aloittaa kauppiasura perinteikkäässä kauppapaikassa. Edellinen kauppias Anne Suhonen on tehnyt kauppapaikassa pitkän uran ja on mukavaa päästä luotsaamaan hyvin hoidettua kauppaa. Alue on meille uusi ja on mahtavaa päästä tutustumaan alueen asukkaisiin ja rakentamaan heille parasta mahdollista kauppaa yhdessä kokeneen henkilökunnan kanssa”, Satu ja Liivo kertovat.

Oman saaren näköinen kauppa

Satu ja Liivo haluavat rakentaa K-Market Mussalosta Oman saaren kaupan, jonka valikoimat ovat niin laajat, että asiakkaan ei tarvitse lähteä pidemmälle kauppaan. ”Tarjoamme laajasti lähipalveluita lämminhenkisellä asiakaspalvelulla höystettynä ja haluamme aidosti olla läsnä kaupalla asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Kaupan valikoimasta tulee löytymään vaihtoehtoja erihintaisiin ostoskoreihin arjessa ja juhlassa. Palvelemme verkkokauppa-asiakkaita sekä K-Ruoka -verkkokaupan, että Woltin kautta” he kertovat.

Satu ja Liivo lupaavat, että kevään aikana he järjestävät asiakkailleen avajaiset, joiden yllätyksistä kerrotaan tarkemmin kaupalla ja sosiaalisessa mediassa.

K-Market Mussalo on kiusaamisvapaa vyöhyke

Vastuullisuus on uusille kauppiaille tärkeä arvo ja osa K-ryhmän toimintakulttuuria. ”Vastuullisuutta toteutamme yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, esimerkiksi osallistumalla erilaisiin tapahtumiin ja tarjoamalla erilaisia työharjoittelumahdollisuuksia. Vastuullisena ruokakauppana haluamme tarjota asiakkaillemme lähellä tuotettuja- sekä luomutuotteita ja terveellisiä valintoja”, he listaavat. ”Edellisen kauppiaan tavoin aiomme jatkaa hävikin vähentämistä tarjoamalla hävikkikasseja. Meille on tärkeää, että henkilökuntamme viihtyy töissä ja haluamme muistuttaa, että K-Market Mussalo on kiusaamisvapaa vyöhyke. Huolehdimme myös ympäristön hyvinvoinnista ja pakkausmateriaalien kierrättämisestä.”

Sadulla ja Liivolla on molemmilla pitkä työkokemus kaupan alalta eri osastoilta ja eri kokoluokan kaupoista. Sadulla on työuraa K-Supermarket Masista jo 17 vuotta. Kauppiasharjoittelunsa hän suoritti K-Supermarket Masissa ja K-Market Kuninkaanherkussa. Liivolla on myös 12 vuoden työrupeama tehtynä K-Supermarket Masissa, K-Supermarket Tapiolassa ja viimeisimpänä K-Citymarket Vantaan Tammistossa.

Satu lähettää terveisensä kasvattajakauppiailleen: ”Haluan kiittää kasvattajakauppiastani ja pitkäaikaista työnantajaani Markku Tammista näistä vuosista, joina olen saanut kehittää omaa osaamistani kohti kauppiasuraa. Olen kiitollinen kaikesta siitä ajasta, jonka Markku on opastamiseeni käyttänyt. Haluamme myös yhdessä kiittää kaikkia meitä opastaneita kauppiaita.”

Satu kertoo heidän vapaa-aikansa olevan aktiivista ja liikuntapainotteista. Hän on pitkään ollut mukana myös nuorten parissa tehtävässä vapaaehtoistyössä. Yhteistä aikaa he viettävät usein ruoanlaiton ja elokuvien parissa. ”Rakkain harrastukseni on pienestä pitäen ollut ratsastus ja muu hevosten kanssa puuhailu, lisäksi nautin liikunnasta ja ulkoilusta monipuolisesti, ja rentoudun lukemisen tai neulomisen parissa”, Satu sanoo.  Liivo harrastaa monipuolisesti eri sisä- ja ulkoliikuntalajeja.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös