Sanna-Kaisa Mikkola Nokian K-Raudasta on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.10.2023 Nokian K-Raudassa työskentelevä Sanna-Kaisa Mikkola on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finalisti.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 3 311 kpl.

Sanna-Kaisa nauttii työstään

Sanna-Kaisa Mikkola on työskennellyt reilut kaksi vuotta Nokian K-Raudassa. Hän tuli taloon noutopihan työntekijäksi. ”Kauppias sanoi, että pannaankin nainen trukin rattiin”, Sanna-Kaisa kertoo. Aiempi työkokemus hänellä on palvelualoilta. Nykyään hän työskentelee yritysmyynnissä ja vastaa samalla myös noutopihasta.

”Kun sain tiedon finaalipaikasta niin se oli täysi yllätys. Veti ihan hiljaiseksi ja tuntuu kyllä uskomattomalta”, Sanna-Kaisa muistelee tunnelmia. ”Pidän kovasti työstäni, tämä on ihan paras työpaikka, parhaat työkaverit ja paras työnantaja!”

Sanna-Kaisan perheeseen kuuluu aviopuoliso. Vapaa-ajalla hän remontoi rintamiestaloa ja harrastaa Saab-autoja, joille parhaillaan tehdään pihaan talvisuojaa.

Sanna-Kaisaa arvostavat työkaverit ja asiakkaat

Sanna-Kaisan saamissa perusteissa hänen asiakaspalvelutaitoja ja -halua ylistetään. Työkaverina Sanna-Kaisa on tsemppari, tuki ja turva sekä luotettu aamukahvin keittäjä. ”Paras työkaveri, mitä työelämässä on ollut.”

Asiakkaat pitävät Sanna-Kaisaa suosikkimyyjänään. Hän on aina valmis auttamaan ja ottaa rohkeasti asiat hoitoon ja haltuun. ”Me tavalliset asiakkaatkin tunnetaan itsemme tärkeiksi”, sanotaan eräässä palautteessa. ”Tää likka on meinaan asiakaspalvelun kermaa tässä paikassa. Huikee mimmi!”, hehkuttaa toinen.

Vuoden kaupan työntekijä 

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Hän osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 4.11.2023 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös