Samuel ja Sara Satomaa Oulun K-Supermarket Kaijonharjun kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.9.2023 Samuel ja Sara Satomaa ottavat marraskuun alusta luotsatakseen K-Supermarket Kaijonharjun. Uuteen kauppaansa he tulevat Oulun K-Market Pateniemenrannasta.

Nykyinen kauppias Eeva-Maria Ylävaara lähettää tervehdyksensä: ”K-kauppiasura on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus, joka on tarjonnut riemukkaita kohtaamisia. Sydämellinen kiitos kaikille, jotka ovat olleet osa 10-vuotiasta kauppiastarinaani. Erityinen kiitos vuosien aikana rinnallani kulkeneille työntekijöilleni: voitte olla ylpeitä tekemästänne työstä. Olen onnellinen K-Supermarket Kaijonharjun uusista kauppiaista, jotka varmasti tulevat kehittämään kauppaa rohkean reippaasti; upeaa niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Toivotan Superpaljon onnea sekä menestystä Samulle ja Saralle uuden äärelle.”

Satomaat kertovat olevansa innoissaan ottamaan seuraava askelta kauppiasurallaan. ”Kaijonharju on aika lähellä nykyistä kauppaamme ja täten alue on jokseenkin tuttu, mikä on hyvä juttu.”

Hommat Kaijonharjussa aloitetaan tutustumalla asiakkaisiin ja heidän tarpeidensa pohjalta teroitetaan liikeidea sen näköiseksi, että se palvelee alueen ihmisiä.

”Kaupan tilat antavat mahdollisuuden siihen, että voimme tarjota Meillä tehty-konseptia laajasti. Haluamme edelleen tarjota alueen parhaan palvelutiskin, jota kehitämme asiakastarpeiden mukaisesti. Perusasiat tulee olla kunnossa ja siihen päälle vielä olla ajan hermolla uutuuksista ja trendeistä. Haluamme erottua valikoimalla ja siihen toivomme asiakkailtamme toiveita ja ideoita, tulkaa rohkeasti kertomaan!”, Samuel kehottaa. ”Tarjoamme eri hintaryhmän tuotteita asiakkaillemme, yllätyksiä voi löytää mm. eräkauppa-alueeltamme. Olemme vahvasti läsnä asiakkaillemme sosiaalisessa mediassa ja panostamme siihen myös Kaijonharjussa.”

K-Supermarket Kaijonharjuun tulee ruuan verkkokauppa joko noutopalveluna tai kotiinkuljetuksella. Kauppa tarjoaa myös Woltin palvelut. ”Tehdään asiakkaillemme mahdollisuus helppoon ja kivaan elämään, voi halutessaan perinteisen kauppareissun sijasta shoppailla ruuat sohvalta kotiovelle.”

Vastuullisuustyöstä Satomaat kertovat, että pyritään siihen, että kaikki syöntikelpoinen ruoka menee käyttöön. ”Käytämme mm. ResQ-sovellusta hävikin minimoimiseksi.”

Terveisiä lähtee nykyiselle kauppiaalle Eeva-Maria Ylävaaralle: ”Kiitokset hyvälle ystävälle Eevikselle hyvästä työstä Kaijonharjussa, ja kaikkea hyvää jatkoon!”

Samuel ja Sara ovat olleet noin kaksi vuotta kauppiaina K-Market Pateniemenrannassa ja sitä ennen K-Market Kokkokankaalla ja Kaakkurissa.

Satomaiden perheeseen kuuluu 4-vuotias tytär, perheen prinsessa, ja vapaa-aika kuluu mukavasti hänen kanssaan touhutessa. Samuelin omat harrastukset ovat kesäisin golffaus ja talvisin kelkkailu, lätkä ja säbä. Sara harrastaa lännenratsastusta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös