Salon Alhaisissa avautuu uusi ja upea K-Market Taika

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.9.2023 Torstaina 14.9. klo 10 avataan Alhaisissa uusi ja odotettu K-Market Taika. K-kauppiaina toimivat Tarja ja Sauli Kaartinen.

Avaus tapahtuu klo 10 nauhan leikkauksella ja sen suorittavat kauppiaiden kanssa Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen ja Keskon aluejohtaja Mika Sivula.

Avajaisissa asiakkaita ilahdutetaan lauluesityksillä ja yleisellä markkinapöhinällä.

Taianomaista palvelua ja arjen luksusta

Kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen hehkuttavat uutta kauppaansa. ”Tilaa on runsaasti, kaikki laitteet kiiltää uutuuttaan ja tekniikaltaan kauppa on huippumoderni!”

”Asiakkaitamme haluamme palvella suurella sydämellä ja lupaammekin heille taianomaista palvelua. Henkilökuntamme on mahtava porukka, joten tämä varmasti onnistuu”, Tarja lupaa.

Uudessa K-Market Taikassa on tilaa laajoille valikoimille, kaikkea arjen luksuksesta premium-tuotteisiin. Taikan paistopistetuotteiden valikoima on laaja ja uunit ovatkin kuumana paistamaan leipiä ja leivonnaisia jokaisena päivänä.

Asiakastoiveita on saatu runsaasti ja kaikki on voitu toteuttaa. ”Olemme muun muassa rakentaneet asiakastoiveiden pohjalta vegevalikoimaa ja gluteenittomille tuotteille on omat hyllyt ja pakastetila”, Tarja kertoo. Kauppa avautuu maanantaista lauantaihin jo klo 6 aamulla, joten eväät voi napata mukaan heti aamutuimaan.

Uuden kaupan pihalla on runsaasti parkkitilaa ja niistä kolme on perheparkkia. Pihalta löytyy myös sähköautojen K-Lataus-asema, jossa on neljä latauspistettä, joista yhdessä on suurteholataus.

K-Market Taikan aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin klo 6-22 ja sunnuntaisin klo 9-22. Lisäpalveluna kaupassa ovat Matkahuollon ja Postnordin pakettiautomaatti.

Tarja ja Sauli Kaartinen luotsaavat myös edelleen K-Market Pahkavuorta ja henkilökuntaa heillä on yhteensä kahdessa kaupassa 14 henkilöä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös