Riikka Boman-Kankkunen ja Juha Kankkunen K-Market Julkulan ja Rypysuon kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.1.2023 Riikka Boman-Kankkunen ja Juha Kankkunen aloittavat maaliskuussa Kuopion K-Market Rypysuon ja Julkulan kauppiaina.

”Vaikka Sari Suutariselta ja Tomi Lehtolaiselta jäävät isot saappaat täytettäväksi uskomme, että yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa saamme kehitettyä Oman kylän kauppoja entisestään”, kertovat Riikka ja Juha tunnelmistaan. ”Asiakkaille lähetämme terveiset, kertokaa tuotetoiveistanne ja ideoistanne, tervetuloa niin vanhat kuin uudet asiakkaat. Nähdään Oman kylän kaupalla!”

Riikka ja Juha lupaavat asiakkailleen persoonallista palvelua ja hurttia huumoria. Kaikille löytyy myös kaupoista sopivan hintainen ostoskori. ”Omien merkkien eli K Menu- ja Pirkka-tuotteiden laaja valikoima ja omat tarjouksemme takaavat sen, että jokaiselle löytyvät sopivat tuotteet.” K-Market Julkulassa on myös verkkokaupan palvelut joko noutona tai kotiinkuljetuksena.

Vastuullisuustyötä tehdään joka päivä molemmissa K-Marketeissa. ”Minimoimme hävikin ja mahdolliset jäljelle jäävät tuotteet hoidetaan yhteistyössä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Sähköä ja energiaa säästetään kaikin mahdollisin tavoin”, listaavat uudet kauppiaat.

Riikka on työskennellyt kaupassa sekä vakuutusalalla ja R-kioskiyrittäjänä. Juha on toiminut turvallisuusalalla eri tehtävissä ja R-kioskiyrittäjänä. K-kauppiaina he ovat olleet Varkaudessa K-Market Könönpellossa ja Kyllikinkadulla kuusi vuotta.

Riikan ja Juhan perheeseen kuuluu kuusi lasta, jotka asuvat jo omillaan. Kotona Kankkusia odottaa kolme havannankoiraa. Vapaa-aika kuluu mökkeillen Nilsiässä tai matkaillen kotimaassa, myös penkkiurheilu on lähellä sydäntä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös