Rauman uuden K-Supermarketin kauppiaaksi Eveliina Perälä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.12.2023 Rauman Sinkokadulle rakentuvan uuden K-Supermarketin kauppiaaksi tulee Eveliina Perälä. Kauppa avautuu loppuvuodesta 2024.

Saappaat ovat oikean kokoiset Eveliinalle

”Tällaista mahdollisuutta harva saa koko kauppiasuransa aikana ja olenkin otettu, että minut halutaan tähän ainutlaatuiseen ja vaativaan tehtävään”, Eveliina iloitsee. ”Nyt on onnekas tilanne, että ei tule varmuudella saappaat pyörimään jaloissa tai olemaan liian pienet. Saappaat ovat juuri oikean kokoiset, koska tässä kaupassa ei ole vielä ollut kauppiasta.”

”Olen äärimmäisen innostunut lähtemään nollasta rakentamaan alueelle trendikästä uuden ajan ruokakauppaa. Ideoita ja ajatuksia on ollut niin paljon, että yöttömiä unia on tullut. Haikea fiilis nykyisten kauppojen asiakkaiden ja henkilökunnan johdosta ja ikävä tulee, mutta samaan aikaan minua saa tulla moikkaamaan uudelle kaupalla koska vaan”, kehottaa Eveliina. 

Uudessa K-Supermarketissa panokset pistetään nopeaan asiointiin ja laadukkaisiin tuotteisiin erityisesti tuoreosastoilla. Kaupan ilmapiiri luodaan asiakkaille erinomaiseksi aistittavaksi ja työntekijöille viihtyisäksi. ”Asiakaspalvelu tulee olemaan tärkeässä roolissa uudessa kaupassamme. Henkilökunta on asiakkaita varten, kuten kauppiaskin.”

Eveliina kertoo, että keväällä avataan kaupan sosiaalisen median tilit, joilta pääsee seuraamaan uuden kaupan valmistumista eri vaiheilta.

”Odotan jo, että pääsemme tapaamaan asiakkaat ja kuulemaan teidän toiveita”, Eveliina sanoo. ”Mikäli minua ei näy niin kuulee kyllä - tällaista palautetta olen saanut. Nauruäänikin on minulla kyllä hyvinkin persoonallinen ja se on raikunut meidän kaupoissa.”

Rekrytointi alkaa keväällä

”Me tarvitsemme rautaisen tiimin tekemään Rauman parasta supermarketia. Koska koko tiimimme täytyy rakentaa ihan alusta, aloitamme rekrytointiprosessin jo viimeistään loppukeväästä. Arvostamme jo hankittua ammattitaitoa päivittäistavarakaupasta ja tarvitsemmekin toistakymmentä osaajaa”, kauppias sanoo. ”Sähköpostitse (eveliina.perala@k-market.com ) voi toki aiemminkin olla yhteydessä, mikäli tietää, että osaamista ja asennetta löytyisi.”

Eveliina Perälä on tällä hetkellä kolmen K-Marketin kauppiaana Huittisissa ja Eurassa. Ammatiltaan hän vartija ja työskennellyt turvahenkilönä Eurajoen Olkiluodossa ennen kauppiasvalmennusta. Hänelle tulee pian kuusi vuotta täyteen K-kauppiaana ja hänelle on myönnetty tänä vuonna diplomikauppiaan arvonimi.

Eveliinan perheeseen kuuluvat puoliso Sami Lehto ja 7- sekä 9-vuotiaat lapset. ”Sami tulee mukaan kaupan työhön lähempänä avausta. Perhettämme yhdistää jalkapallo. Itse olen aktiivinen erilaisissa luottamustoimissa”, Eveliina kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös