Puolangan K-Market Paprikan kauppiaiksi Aki Korhonen ja Annukka Österlund

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.3.2023 Aki Korhonen ja Annukka Österlund aloittavat Puolangan K-Market Paprikan kauppiaina 2.5.2023. Heidän toinen kauppansa on K-Market Hyrynsalmi.

Nykyiset kauppiaat Raimo ja Riitta Holappa laskevat, että kesätyöt mukaan luettuna molemmille on tullut työuraa jo  viitisenkymmentä vuotta. ”Aina on tykätty työnteosta ja kauppiuus on ollut meille mahtavaa aikaa”, he tuumaavat. Puolangalla he ovat toimineet kauppiaina vuodesta 2000 alkaen ensin Spar-kauppiaina ja sitten 2007 lähtien K-Market-kauppiaana. Holapat kiittävät asiakkaitaan luottamuksesta ja lähettävät terveisensä K-kauppiaskollegoille. Raimo on toiminut myös luottamuskauppiastehtävissä, missä tutuksi on tullut suuri joukko K-kauppiaita. ”Haikealtahan tämä päätös tuntuu tässä vaiheessa mutta tämä hetki jäädä pois kauppiastyöstä tuntuu juuri nyt parhaalta. Työntäyteisen rupeaman jälkeen on aika harrastuksille ja ajalle, jossa voi enemmän suunnitella oman ajankäytön”, he kertovat.

”Olemme innoissamme uudesta kauppapaikasta”, kertovat Aki ja Annukka. ”Olemme aloittaneet Hyrynsalmen kauppiaina vuonna 2021 ja nyt on hyvä hetki ottaa vastaan lisähaasteita toisen kauppapaikan muodossa. Puolangan Paprika on kauppapaikkana samankaltainen Hyrynsalmen kanssa. Raimo ja Riitta Holappa ovat tehneet Paprikassa hienoa pitkäjänteistä työtä ja nyt pääsemme kehittämään kauppaa oman näköiseksemme. Saamme kauppapaikan myötä tiimiimme myös Paprikan osaavan henkilökunnan, joten meidän on hyvä jatkaa kauppojemme kehittämistä yhdessä heidän kanssaan.” Aki Korhonen ja Annukka Österlund palkittiin K-Market-ketjun Pohjois-Suomen Vuoden 2022 tulokkaana .

Liikeidean ytimessä on aito sydämellinen asiakaspalvelu

Akin ja Annukan liikeidean ytimessä ovat aito sydämellinen asiakaspalvelu, asiakkaiden näköinen kaupan valikoima ja paikallisten tuotteiden korostaminen. ”Liikeideamme kulmakiviä on aina asiakkaiden aito huomioiminen ja otammekin ilolla vastaan asiakkaiden tuotetoiveita. Haluamme kehittää kauppaa asiakkaiden toivomaan suuntaan. Meillä on jo uusia ideoita hautumassa, joita lähdetään toteuttamaan heti kun mahdollista.”

Akin ja Annukan lupaus on, että K-Market Paprikasta löytää jokainen sopivan hintaisen ostoskorin. ”Valikoimissamme on aina mahdollisuus valita tuotteita eri hintaryhmistä ja tulemme panostamaan valikoiman laajentamiseen ja huolehtimaan, että hyllystä löytyy myös edullisempia vaihtoehtoja asiakaskunnan toiveita kuunnellen.”

K-Nouto-palvelut otetaan käyttöön Paprikassa mahdollisimman pian. ”K-Nouto on loistava lisä ruokakaupan palveluihin ja näin pystymme taas palvelemaan asiakkaita monipuolisemmin.”

Kaupan vastuullisuustyö on mukana arjen toimissa. Uudet kauppiaat kiteyttävät tärkeimmät asiat: ”Vastuullisuus on meille tärkeä asia ja kiinnitämme erittäin paljon huomiota hävikin hallintaan ja kierrättämiseen. Koemme myös, että hyvänä työnantajana toimiminen ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen on tärkeä osa vastuullisuutta.”

Akilla ja Annukalla on molemmilla pitkä kaupan alan työkokemus erityyppisistä K-kaupoista. Tämä on antanut heille hyvän pohjan omalle kauppiasuralle. Koulutukseltaan he ovat kala- ja ympäristötalouden koulutusohjelmasta valmistuneita iktyonomeja. K-kauppiaina he aloittivat K-Market Hyrynsalmessa vuonna 2021.

Perheeseen kuuluvat 6-vuotias tytär Iiris ja laivakoira Sisu. Vapaa-ajalla he viettävät mieluiten aikaa luonnossa perheen kesken. Akin harrastuksiin kuuluvat kalastuksen ja metsästyksen lisäksi musiikki, Annukan taas käsityöt ja puutarhahommat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös