Punkaharjun K-Market Kruunun kauppiaaksi Tuomo Asikainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.3.2023 Tuomo Asikainen aloittaa Punkaharjun K-Market Kruunun kauppiaana 1.4.2023.

Lottovoitto on päästä omalle kotikylälle K-kauppiaaksi

”Tämä on kuin olisi lottovoiton saanut, kun pääsee omalle kylälle K-kauppiaaksi, mitä muuta voisi toivoa! Olen aidosti oman kylän kauppias”, hehkuttaa Tuomo Asikainen. Tuomo on ollut punkaharjulainen vuodesta 2014 lähtien ja sitä ennen hän viettänyt lapsuutensa lomat mummolassa Punkaharjulla. ”Taustani on liikenneasemilta ja olen toiminut yrittäjänä 14 vuotta mutta K-ruokakaupan asiat ovat minulle osin uusia. Olen iloinen, että saan avukseni osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Olen käynyt kaupan asiakkaana jo 10 vuoden ajan, joten tunnen heidät ja olen luotan heidän apuunsa ja tukeensa.”

Liikeideaansa Tuomo on kehitellyt hyvän ruokakaupan valikoiman ympärille. ”Kauppa on ollut hyvissä käsissä ja henkilökunta on todella loistavaa, joten heti alkuun opetellaan ja tutustutaan sekä hoidetaan alkava kevät- ja kesäsesonki kunnialla”, hän kertoo. ”Kesän jälkeen päästään suunnittelemaan mahdollisia päivityksiä ja uudistuksia.”

”Käymme läpi valikoimia ajan kanssa ja otamme sinne mahdollisimman paljon laadukkaita ja edullisia Pirkka- ja K-Menu-tuotteita. Otamme ilolla vastaan asiakkailtamme toiveita ja ajatuksia valikoimista ja palveluista”, lähettää Tuomo terveisensä.

Tuomo on aloittanut asiakaspalvelu-uransa vanhempiensa omistamalla liikenneasemalla Joensuussa. Hän on työskennellyt esimiestehtävissä liikenneasemilla vuodesta 2004 ja K-kauppiaana Neste K Imatralla vuodesta 2009 vuoteen 2014. Viime syksyyn saakka hän toimi Teboil Simpeleen yrittäjänä liki kymmenen vuoden ajan.

K-Market Kruunu saa Tuomosta liikunnallisen kauppiaan. ”Yritän harrastaa aina, kun mahdollista, kaikkia lajeja, joissa pidetään mailaa käsissä. Salibandyä olen pelannut viimeiset noin seitsemän vuotta paikallisessa salibandyjoukkueessa”, hän kertoo. Tuomo on myös lämmittänyt lapsuuden harrastuksen kitaran soittoon ja bänditoimintaakin on ollut. ”Yksi rakkaimmista harrastuksista on apuvalmentajan tehtävät oman pojan harrastuksissa.”

Tuomon perheeseen kuuluvat puoliso Henna Ahonen ja Tuomon 8-vuotias poika Joonas sekä Hennan lapset Minja 14, Miina 20 ja Mikael 18. ”Koirakin löytyy tästä perhekunnasta.” Henna on tärkeänä taustatukena Tuomolle ja hänet nähdään mukana myös kaupan arjessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös