Piikkiössä päästään juhlimaan uusittua ja upeaa K-Supermarketia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.4.2023 Piikkiön K-Supermarketin 13 kuukautta kestänyt suurremontti ja laajennus on valmis. Sitä juhlitaan asiakkaiden kanssa koko loppuviikko kunnon markkinapöhinöin. K-kauppiaina Piikkiössä toimivat Sampsa ja Rebekka Mäki.

Kauppa avataan torstaina 27.4. klo 10 juhlavasti nauhan leikkauksella, jonka suorittavat kauppiaspariskunnan kanssa Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta ja Keskon Etelä- ja Varsinais-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

Kaupan Ruokamaailma on hurmannut asiakkaat

Laajennuksessa kauppa on saanut lisää tilaa 400 m2 ja kokonaisala on nyt yli 1000 m2.  Laajennus on antanut mahdollisuuden lisätä valikoimia kaikissa tuoteryhmissä ja asiakkaat ovat jo kovasti kehuneet kaupan avaruutta. K-Supermarket Piikkiössä on kaikki uutta lattiasta kattoon. Niin kassat kuin pullonpalautuskoneetkin ovat präniköitä. ”Valikoimia on lisätty ainakin 500 uudella tuotteella”, kertoo kauppias Sampsa Mäki. ”Tuorepuolen tavarat, kuten juusto, leipä ja hevi sekä palvelutiski ovat saaneet kunnon tilat.”

Kaupan Ruokamaailma on yllättänyt kaupan väenkin. ”Valmistamme kaupan omassa keittiössä mm. täytettyjä patonkeja, salaatteja ja marjarahkoja. Valmisruoka-annoksemme ovat parasta kotiruokaa ja toimivat kiireisen arjen helpottajina. Asiakkaamme ovat kovasti tykästyneet näihin tuotteisiin.” Kauppiaat Sampsa ja Rebekka kertovat hoitavansa myös oman lapsiperheen ruokahuollon kaupan aterioilla.

”Olemme tähän kokonaisuuteen tosi tyytyväisiä. Kun kauppa kokee näin täydellisen uudistuksen, niin on todella hienoa päästä tekemään kauppaa täällä”, Sampsa ja Rebekka hehkuttavat.

K-Supermarket Piikkiössä on kauppiasparin lisäksi 12 työntekijää.

Kaupan pihalla on K-Latauksen latauspisteen kuudelle autolle. Lisäpalveluina on Postin pakettipalvelu ja uudistettu K-Nouto. Otto-automaatti on kaupan sisäänkäynnissä ja samaan kiinteistöön sijoittuu myös Alkon myymälä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös