Petri ja Jenni Peltomäki Kestilän K-Market Eväsrepun kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.2.2023 Petri ja Jenni Peltomäki aloittavat Kestilän K-Market Eväsrepun kauppiaina 26.2.2023.

Kauppiasuran aloitus kotiseudulla

Peltomäet kertovat, että asuvat Leskelässä. Heillä on Ojakylällä maatila, missä he kasvattavat luomuna nautakarjaa. ”Onhan se hienoa päästä aloittamaan kauppiasura Kestilän Eväsrepun ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. He ovat pitäneet jo pitkään kaupan asiakastyytyväisyyden loistavalla tasolla.”

Palvelutiskiin luomulihat omalta tilalta

”Perjantaisin tulemme pitämään kaupalla palvelutiskiä, missä myymme monipuolisesti possua ja omalla luomutilalla kasvatettua naudanlihaa”, Petri lupaa. ”Lisäämme valikoimiin myös edullisia K-Menu- ja Pirkka-tuotteita, jotta jokaiselle löytyy sopivan hintainen ostoskori. Verkkokaupan palvelut jatkuvat ennallaan.”

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Eväsrepussa mm. suosimalla suomalaista ja lähellä tuotettua ruokaa ja tuomalla valikoimiin Peltomäen tilalla tuotettua luomulihaa. ”Vältämme hävikkiä ja lahjoitamme käyttökelpoista hävikkiruokaa hyväntekeväisyyteen.”

Petrillä on asiakaspalvelutyöstä kokemusta jo reilut 20 vuotta, joista kaupan alalla 15. Elokuusta 2022 hän on työskennellyt Pihtiputaalla K-Supermarketissa ja samalla osallistunut kauppiasvalmennukseen. ”Tämän lisäksi olen toiminut maatalousyrittäjänä kotipaikallani Ojankylällä vuodesta 2014.” Jennillä on myös pitkän kaupan alan työkokemus, noin 20 vuotta. Viimeiset kuusi vuotta hän on työskennellyt Pulkkilan K-Marketissa.

Peltomäkien perheeseen kuuluvat kolme tytärtä, 18-, 15- ja 9-vuotiaat. Lisäksi perheessä on kolme koiraa. Petri harrastaa Haapajärven karateseurassa krav magaa ja kuntonyrkkeilyä ja näiden lisäksi metsästys kuuluu hänen vapaa-ajan viettoon.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös