Perkkaan uuden K-Supermarketin kauppiaaksi Marika Rekilä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.12.2023 Espoon Perkkaalle rakentuvan uuden K-Supermarketin kauppiaat ovat paikallisille tutut Marika Rekilä puolisonsa Matti Erosen kanssa. Uusi kauppa valmistuu vuoden 2024 loppupuolella.

Marika ja Matti ovat toimineet Perkkaalla kauppiaina jo seitsemän vuotta, he luotsaavat myös K-Market Reimarlaa. ”K-Market Perkkaa oli ensimmäinen kauppamme. Perkkaa on aina ollut mukava lähiö, jossa on ollut helppo tutustua asiakkaisiin. Uuden K-Supermarketin tulosta on puhuttu jo alusta saakka ja siirtymä siihen tuntuu luonnolliselta”, Marika tuumaa.

Uuteen kauppaan mukana siirtyy nykyisen kyläkaupan henki ja tunnelma

”Meidän vahvuutemme on ollut aina asiakaspalvelu ja valikoiman laajuus pienistä neliöistä huolimatta. Haluamme siirtää uuteen K-Supermarketiin meidän hyvän kyläkaupan hengen ja tunnelman. Asiakkaat huomioidaan kuten ennenkin vaikka tilaa tuleekin lisää”, lupaavat Marika ja Matti.

”Olen todella innoissani rakentamassa Perkkaan asiakkaille heidän omaa uutta lähikauppaansa. Kunhan pääsemme lähemmäs tavaroittamista, toivon että osallistutte valikoiman rakentamiseen. Tämä kauppa rakennetaan teitä varten. Meillä tulee olemaan niin nyt kuin aina Asiakas kaikkein tärkein”, Marika sanoo.

”Mahdolliset rekrytointitarpeet uuteen kauppaan selviää hiukan myöhemmin mutta lisää henkilökuntaa tarvitaan lähinnä liha-, kala- ja ateriapuolelle. Saa ottaa yhteyttä tositarkoituksella”, Marika vinkkaa.

Marika on työskennellyt K-kaupassa jo 24 vuotta ja K-kauppiaana Matin kanssa yhdessä seitsemän vuotta. ”Työ on minulle ollut aina enemmän kuin pelkkä työ, se on elämäntapa”, tunnustaa Marika.

Marikan ja Matin perheeseen kuuluvat lapset Janika 22 v. ja Jere 25 v. Lapset opiskelevat mutta he ovat jo asiakkaille tuttuja molemmista kaupoista.

Harrastuksikseen he kertovat kotona hengailun ja leffojen katsomisen. Matkustelu on myös hyvä tapa päästä tuulettumaan. Sisarusten ja lasten kanssa pelaillaan yhdessä lautapelejä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös