Pekka Heinon kauppiasura alkaa Espoon K-Market Sellossa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.2.2023 Pekka Heino aloittaa kauppiasuransa 23.3.2023 Espoon K-Market Sellossa.

”Mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura omalla paikkakunnalla hyvin hoidetussa uudenaikaisessa K-Market Sellossa”, uusi kauppias iloitsee. ”Kauppa sijaitsee hyvällä paikalla aivan juna-aseman vieressä ja asiakkaina käy paljon työmatkalaisia sekä lounasasiakkaita Sellon kauppakeskuksesta ja lähialueen muista yrityksistä.  Sellon kauppakeskus on ehdottomasti Espoon paras ja onkin kävijämäärältään lähes Suomen vilkkain kauppakeskus.”

Pekalla on selvät sävelet K-Market Sellon kehittämistyöstä. Hän kehittää kaupan entuudestaan loistavaa valikoimaa vielä paremmaksi asiakastoiveiden pohjalta. Valikoimista löytyvät niin edulliset peruselintarvikkeet arkeen kuin paremmat premium-tuotteet juhlahetkiin. Laajaa ja herkullista lounasvalikoimaa kehitetään ja uudistetaan jatkuvasti. ”Arvostan terveitä elämäntapoja ja haluan tuoda valikoimiin mahdollisimman paljon myös terveellisiä vaihtoehtoja”, hän kertoo.

K-Market Sellon vastuullisuusasioissa kiinnitetään huomio energiansäästöön, jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Paikallisuus ja pientuottajat tulevat näkymään kaupassa entistä vahvemmin. Hävikin hallinta on jokapäiväistä toimintaa ja kaikki ylijäävät elintarvikkeet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. "Henkilökuntani viihtyvyys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä, kun kaupassa on hyvä fiilis tehdä töitä, niin se näkyy myös asiakkaille. Minun kaupassani saa myös nauraa!", Pekka Heino lupaa. ”Tulen myös tekemään tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa opiskelijoiden työllistämiseksi sekä työharjoittelupaikkojen tarjoamiseksi.”

Pekka Heinolla on vankka kokemus kaupan alasta eri näkökulmista. Hän on työskennellyt kaupan alalla lähes 30 vuotta, joista yli 16 vuotta marketpäällikkönä ja tämän lisäksi erilaisissa kaupan alan asiantuntijatehtävissä. Koulutukseltaan Pekka on yo- merkonomi ja sen lisäksi hän suorittanut useita johtamisen- ja esimiestyön pitkiä valmennuksia sekä K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on suorittanut K-supermarket Leppävaarassa, mikä sijaitsee junaradan toisella puolella vain 300 m päästä K-market Sellosta. ”Yhteistyö K-Supermarket Leppävaaran loistavan henkilökunnan ja kauppiaan Ilkka Kärkkäisen kanssa jatkuu aivan varmasti.”

Pekan perheeseen kuuluvat 3 lasta iältään 11-, 13-  ja 16 vuotta. Vanhin lapsista tulee kaupalle töihin lukio-opiskelujen ohessa ja muitakin tullaan näkemään kaupalla usein.

”Vapaa-ajallaan jaksamisen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi käyn aktiivisesti Sellon kuntokeskus Elixiassa. Kuljen työmatkani pääsääntöisesti polkupyörällä tai kävellen. Talvisin säännöllinen avantouinti virkistää mukavasti kehoa ja mieltä.  Yhteisinä harrastuksina meillä on ruoanlaitto, mökkeily ja erilaiset ulkoliikuntalajit”, Pekka kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös