Outokummussa on Itä-Suomen paras K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.3.2023 Vuoden 2022 Itä-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Outokummussa sijaitseva K-Market Citykumpu. Kauppiaina Citykummussa toimivat Sami ja Jonna Vartiainen.  

Citykummulle palkinnon toivat sekä kaupallinen kehitys että hyvä myymäläkunto ja asiakastyytyväisyys. Vartiaiset aloittivat kauppiaina Citykummussa vuonna 2021. Vuodet ovat olleet työntäyteisiä, ja matka jatkuu.

- Tämä oli positiivinen yllätys. Olemme pala kerrallaan rakentaneet Pohjois-Karjalan parasta K-Marketia ja saaneet tehtyä paljon asiakkaille näkyviä asioita. Asiakkaita varten tätä tehdään, kuuntelemme heitä ja sen perusteella uudistamme. Kiitos kuuluu henkilökunnallemme, yhdessä tätä on tehty, kertoo kauppias Sami Vartiainen.

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa.

- Citykumpu on hieno esimerkki siitä, miten määrätietoinen uskominen omaan tekemiseen kannattaa. Sen myötä kauppapaikka alkoi elää eri tavalla ja tuoda uudenlaisia kaupankäynnin elämyksiä asiakkaille. Tehty työ on näkynyt niin kaupallisena kehityksenä kuin hyvänä asiakastyytyväisyyden kehittymisenä, sanoo K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.


K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.

Keski- ja Itä-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022:

  • Paras myynnintekijä: Marko Humia, K-Market Kuha, Hankasalmi
  • Paras liikeidea: Tero ja Kirsi Lehtonen, K-Market Ainola, K-Market Kangaslampi, K-Market Kekkolantie, K-Market Kuokkalanpelto, K-Market Lohikoski, Jyväskylä
  • Paras verkkokauppa: Perttu Laitinen, K-Market Herttu, Varkaus
  • Pitelemätön into: Marjo-Kristiina Turunen, K-Market Hummeri, Rantasalmi
  • Asiakastyytyväisyys: Arja Mustonen, K-Market Aromi, Vieremä
  • Tulokas: Ismo Kantanen, K-Market Otava, Otava
  • Paikallinen vaikuttaja: Hue Wo, K-Market Noljakka, K-Market Rantamutala, K-Market Aittaranta, K-Market Hammaslahti, Joensuu

Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös