Oulun uuden K-Supermarket Knuutilankankaan kauppiaiksi Samuli Ahola ja Viola Kantola

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.1.2023 Oulun Knuutilankankaalle rakentuvan uuden K-Supermarketin kauppiaiksi tulevat Samuli Ahola ja Viola Kantola. Uusi kauppa aukeaa alkukesästä.

Samuli ja Viola tulevat uuteen kauppaan Haapajärven K-Supermarketista, jossa he ovat toimineet kauppiaina reilut neljä vuotta.

Uusi kauppa on ainutlaatuinen mahdollisuus

”Täysin uusi avattava kauppa on iso haaste, mutta samalla myös ainutlaatuinen ja iso mahdollisuus. Lähdemme innolla uuteen kauppapaikkaan ja haluamme hyödyntää niitä kaikkia oppeja, mitä olemme Haapajärvellä oppineet reilun neljän vuoden aikana” Samuli ja Viola kertovat. ”Oulu on kauppiaalle hyvin erilainen paikka kuin Haapajärvi, mutta uskomme, että perusasiat ovat hyvinkin samoja. K-Supermarket Knuutilankangas rakennetaan hyvällä paikalle. Vieressä olevat asuinalueet ja vilkas ohikulkuliikenne luovat kaupan toiminnalle erinomaisen kivijalan.”

Uuteen K-Supermarketiin ravintola, K-Nouto ja laajat valikoimat

”Erinomainen asiakastyytyväisyys luo vahvan kivijalan kaupan toiminnalle. Asiakastyytyväisyyttä luodaan laajoilla ja tuoreilla valikoimilla, tervehtimisellä sekä tuotetoiveiden toteuttamisella. Haluamme yhdessä henkilökunnan kanssa kuunnella asiakkaita erityisen herkällä korvalla ja tehdä kaupasta juuri asiakkaiden näköinen kauppa. Haluamme, että asiakas löytää kaupasta kaiken tarvittavan sujuvasti ja hyvällä mielellä. Verkkokauppaan panostetaan alusta saakka ja K-Nouto tulee olemaan merkittävässä roolissa asiakkaille”, listaavat kauppiaat.

Uuteen kauppaan tulee myös kahvilaravintola, jossa on mahdollisuus syödä lounasruokaa ja nauttia kahvilan erilaisia herkkuja. Kaupan yksi erikoisuus tulee olemaan terassi, jossa voi nauttia muun muassa erilaisia virvokkeita lämpimänä kesäpäivänä. Kaupan valikoimissa korostuvat helpot ja nopeat ruokaratkaisut kiireiseen arkeen, mutta herkkutorilta löytyvät myös vaativan kokkaajan raaka-aineet tuoreesta kalasta mureisiin lihoihin. Valikoimista löytyvät myös Pirkka ja K-Menu tuotteet, jolloin asiakas voi valita sopivan hintaisia tuotteita ostoskoriinsa.

”Kauppiaana haluamme olla vahvasti asiakkaiden tavoitettavissa kaupalla ja tulla tutuksi uudessa paikassa uusien asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Sosiaalinen media tulee olemaan ahkerasti kaupan arjessa mukana sekä kauppiailla että henkilökunnalla.”

”Alamme keväällä rekrytoimaan ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä henkilökuntaa tekemään alueen parasta ruokakauppaa.”

Vastuullisuutta toteutetaan K-Supermarket Knuutilankankaalla monin tavoin

Vastuullisuutta toteutetaan kaupassa monella tavalla. Hävikkiä hallitaan mahdollisimman oikeilla tilausmäärillä ja jätteitä kierrätetään laajasti. Modernit ja uudet kalusteet sekä koneet vähentävät sähkön kulutusta merkittävästi uudessa kauppapaikassa. ”Last Chance -hyllystä asiakkaat tulevat löytämään lähellä viimeistä käyttöpäivää olevia tuotteita alennetuin hinnoin. Syömäkelpoiset hävikkituotteet lahjoitamme hyväntekeväisyyteen. Paikalliset tuotteet löytyvät varmasti hyviltä paikoilta hyllyistä”, kauppiaat lupaavat.

Kauppiaat jättävät Haapajärven haikein mielin. ”Tämä on ollut meille hyvä paikka asua ja yrittää. Yhdessä hienon henkilökuntamme, Supparin bändin, kanssa olemme onnistuneet monin tavoin ja olemme mm. olleet kolmena vuonna asiakastyytyväisyyden ykkönen K-Supermarket-ketjussa. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja henkilökuntaamme kuluneesta neljästä vuodesta. Varmasti nähdään vielä kaupalla!”, lähettävät he terveisensä.

Samuli ja Viola ovat koulutukseltaan kauppatieteen maistereita. Ennen Haapajärvelle tuloa Samuli työskenteli K-ruokakaupoissa Turussa ja Tampereella. Hän suoritti Tampereella myös K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Viola on myös työskennellyt kaupan alalla opiskelujen ohella.

Vapaa-aikana kauppiaspari tykkää laittaa hyvää ruokaa, mökkeillä ja matkustaa sekä kotimaassa että ulkomailla.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös