Oulun K-Market Metsokankaan kauppiaiksi Anni Huurinainen ja Kari Pyyny

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.4.2023 Anni Huurinainen ja Kari Pyyny jatkavat kauppiasuraansa Oulun K-Market Metsokankaalla. Metsokankaan avaimet he saavat 1.6.2023

”Olemme nauttineet keväästä perheen ja harrastusten parissa ja nyt on hyvä hetki kääriä hihat K-Market Metsokankaalla. Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko ovat tehneet kaupalla hienoa työtä ja on ilo päästä jatkamaan K-Market Metsokankaalle oman kylän kaupan kehittämistä”, toteavat uudet kauppiaat Anni ja Kari.

K-Market Metsokankaan asiakaslupaus on ”Kaupan päälle hyvä fiilis”

”K-Market Metsokankaan asiakaslupaus on ”Kaupan päälle hyvä fiilis” ja aiomme jatkaa työtä tämän lupauksen eteen”, Anni ja Kari vakuuttavat.  ”Haluamme panostaa nopeaan sekä mukavaan asiakaskokemukseen sekä kehittää valikoimia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Jatkamme Metsokankaan Salaattilounas ja Meillä Tehty- ruokakonseptien kehitystä. Tapahtumien järjestäminen on meille lähellä sydäntä ja haluamme järjestää niitä myös Metsokankaalla.”

Uudet kauppiaat lupaavat myös kaikille asiakkailleen sopivan hintaisen ostoskorin hankkimalla tarjouseriä ja hyödyntämällä Herkkukauppa halpa kauppa-tuotteistusta. Metsokankaalta saa edulliset ja laadukkaat K-Menu sekä Pirkka-tuotteet ja Herkkukaupan puolta edustavat Metsokankaan Salaattilounas, Meillä tehty-tuotteet ja ravintola-annokset.

Vastuullisuustyön tekemistä jatketaan K-Market Metsokankaalla. ”Kierrätämme kaupan jakeet mahdollisimman tehokkaasti, minimoimme energiankulutusta, lahjoitamme hävikkiin menevät tuotteet ruoka-apuun ja panostamme hyvään työfiilikseen”, Anni ja Kari listaavat. ”Pyrimme myös työllistämään alueen nuoria.”

Anni Huurinainen ja Kari Pyyny ovat toimineet kauppiaina vuodesta 2011 alkaen ja K-Market Metsokangas on heidän kolmas kauppapaikkansa.

Annin ja Karin perheeseen kuuluvat 11- ja 3-vuotiaat pojat. ”Arkemme on aika hektistä lapsiperheen arkea. Harrastamme paljon erilaisia urheilulajeja, eteenkin talvisin. Tykkäämme myös liikkua luonnossa, mökkeillä ja matkustella. Viihdymme myös paljon keittiössä leipoen ja hyvän ruoan äärellä”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös