Nina Wikström Ruskeasuon ja Pikku Huopalahden K-Marketien kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.2.2023 Nina Wikström aloittaa kauppiasuransa Helsingissä kahdella K-Marketilla. 15.3. hän saa K-Market Ruskeasuon avaimet ja 22.3. K-Market Pikku Huopalahden.

”Olen iloinen, että pääsen aloittamaan kauppiasurani juuri näissä kahdessa korttelikaupassa”, Nina kertoo hyvillään. ”Kaupat ovat alueensa keskiöissä ja palvelevat lähiasiakkaita hyvällä valikoimalla ja ystävällisellä sekä nopealla palvelulla.”

Molemmista kaupoista saa runsaasti lisäpalveluita. Ruskeasuolla on Wolt ja DB Schenkerin, Matkahuollon ja Postnordin pakettipalvelut. Pikku Huopalahdesta löytyvät Postin noutopiste ja Matkahuollon sekä Postnordin pakettipalvelut. ”Kauppojen lisäpalvelut antavat mahdollisuuden palvella asiakkaita vielä kattavammin”, sanoo Nina.

Molempien kauppojen vahvuuksiin kuuluvat nopea ja helppo asiointi kaikissa tarpeissa. ”Luomme yhdessä henkilökuntamme kanssa kauppoihin palvelualttiin ja kyläkauppamaisen tunnelman, näin opimme tuntemaan asiakaskuntamme ja pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa”, Nina lupaa. ” Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaiden toiveita, samalla ylläpitäen monipuolista K-valikoimaa. Asiakas voi pihistää tai panostaa arjessa, tuemme tätä tarjoamalla tuotteita eri tilanteisiin.”

Kauppojensa vastuullisuusasioissa Nina tulee kiinnittämään huomiota hävikin hallintaan ja energian säästöön. ”Koska molemmat K-Marketit ovat alueidensa keskiössä niin haluamme tehdä vastuullisuuden osalta yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa sekä toimia vastuullisena työnantajana.”

Nina Wikström on työskennellyt koko uransa kaupan alalla. Hän on aloittanut erikoistavarakaupasta ja toiminut viimeiset 10 vuotta tavaratalojohtajana K-Citymarketeissa eri toimipaikoissa. Kauppiasvalmennuksen hän on suorittanut K-Supermarket Nummelassa ja K-Supermarket Triplassa. Viimeisimmäksi Nina on työskennellyt K-Citymarket Nummelassa.

Nina lähettää kiitoksensa ”K-perheelle”. ”Haluan kiittää Petri Miettistä kauppiasvalmennuksesta ja puolisoa sekä perhettä tuesta matkalla kohti kauppiasuraa. Kiitos myös kaikille, keiden kanssa olen saanut työskennellä tällä matkalla.”

Ninan harrastukset löytyvät puutarhasta ja metsästä. ”Harrastan puutarhanhoitoa ja hyötykasvien viljelyä. Lisäksi sienestän ja marjastan, liikumme metsässä perheen ja koiran kanssa. Perheeseen kuuluu myös 13-vuotias tytär ja 17-vuotias poika, joiden harrastusten parissa ja aikaa vietetään.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös