Niko ja Senja Lång ovat Rantasalmen K-Marketin uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.9.2023 Niko ja Senja Lång aloittavat kauppiasuransa 16.10. Rantasalmen K-Marketissa.

Uudet kauppiaat kertovat, että kauppiasuran aloitus tuntuu hyvältä ja jännittävältä. ”Pitkäaikainen yrittäjähaave toteutuu ja pääsemme toteuttamaan ja kehittämään itseämme Rantasalmen virkeällä kylällä. Marjo-Kristiina on tehnyt vuosien varrella upeaa työtä ja tästä on hyvä lähteä kehittämään Hummeria meidän näköiseksemme.”

Erinomainen asiakaspalvelu on kaiken perusta

”Asiakaslähtöisyys ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kaiken perusta. Valikoiman haluamme olevan asiakkaidemme näköinen ja tarjoamme myös laajat lisäpalvelut helpottamaan arkea”, Niko ja Senja listaavat. Asiakkaidensa ostoskoriin he tarjoavat niin edullisia kuin premium-tuotteitakin. ”Muiden palvelujen, kuten verkkokaupan ja kotiinkuljetusten osalta aiomme selvittää mahdollisuuksia, asiakastoiveita tietysti tarkasti kuunnellen.”

”Ylläpidämme ja kehitämme jo nyt kattavasti palvelevaa paistopistettämme sekä kylän ainoaa, palvelevaa Herkkutoria. Luvataan taatusti uutuuksia asiakkaillemme!”

”Avajaisten suhteen luvassa on varmasti hyvää pöhinää! Muutoinkin haluamme olla tiivis osa Rantasalmen yhteisöä ja järjestää aika ajoin pientä häppeninkiä asiakkaidemme iloksi”, Långit lupaavat.

Vastuullisuus tulee esiin päivittäisissä askareissa

”Vastuullisuus on meille tärkeä arvo ja se tulee esille päivittäisissä askareissa töissä sekä vapaa-ajalla”, he kertovat.  Työyhteisön hyvinvointiin panostetaan, ja kaupalla viihtyy niin asiakas kuin työntekijäkin. Paikallisten ja lähituottajien tuotteita nähdään jatkossakin kaupan hyllyillä. ”Valikoimia tarkkaillaan niin vastuullisesti tuotettujen tuotteiden, kuin hävikin osalta. Otetaan toiset huomioon, meitä saa tulla nykäisemään hihasta tai kutsua mukaan vaikka pelivuoroille”, Niko ja Senja kehottavat. ”Toivomme myös yhteistyötä paikkakunnan eri seurojen ja järjestöjen kanssa.”

Perheeseen kuuluvat 4- ja 5-vuotiaat tyttäret Janni ja Minja. Perheestään he kertovat hauskasti: ”Olemme iloisia ja positiivisia höpöttäjiä, meitä saa tulla aina jututtamaan. Niko on yllytyshullu, saa tulla kertomaan villeistäkin ideoista, näihin tartutaan varmasti! Arki kuluu tiiviisti perheen kanssa touhutessa, tytöt hoitavat kyllä ohjelman, jos meinaa käydä aika pitkäksi. Rentoudumme luonnon rauhassa, kalastuksen ja mökkeilyn parissa. Voipa meidät bongata myös raskaamman musiikin festivaaleilta.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös